Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Decemberi nightwish koncert...

Decemberi nightwish koncert valaki?

Figyelt kérdés
A jegyekkel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy a kiemelt állóhely az mit takar? tehát látom hogy kétezer forinttal drágább mint a sima állóhely, de az élményhez mennyit ad hozzá? Ez olyan, hogy az első sorokba kerülök? A Papp Lászlóban lesz, még nem voltam ott. Illetve mikor kellene odamenni, hogy minél előbbre kerüljek, legyen még olyan helyem ahol jól látok? És esetleg lesz lehetőség koncert után odamenni hozzájuk vagy valami?

2015. aug. 29. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kiemelt álló a színpad előtt rész. Utána van egy "folyosó" és az a mögötti kordonok mögött van sima állóhelyes. Nem tudom lesz-e előzenekar, ha igen, akkor célszerű azelőtt 1-2 órával. Mivel önálló koncertjük, így nem jellemző, mivel sokáig tartana, de előtt való napon a városokban el lehet őket kapni. :)
2015. aug. 29. 22:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a választ :)
2015. aug. 30. 07:47
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

Én 10-11 órakor már ott szoktam lenni a bejáratnál, hagyományosan az elsők közt surranok be és mindig az első sorba. :)

Az épület mögötti kis utcában van a garázsbejáró, ahol bent van a zenekar busza is, ott van egy ráccsal lezárt rész, ha lesz kedvük és idejük akkor elképzelhető h megint kijönnek oda autogramot osztogatni koncert után.

Meg ahogy előttem írták, lehet h már előző nap Pesten lesz a zenekar és akár el is lehet csípni a környéken, általában be szoktak iktatni egy kis városnézelődést is. Most nyáron Floor meg Marco a Duna parton korzóztak, egy másik rajongó páros meg Emppuval találkozott a déli pályaudvaron, ahol éppen egy büfében evett. :)

Ja a mostani Pecsás bulin se volt rossz amikor Troy a színpadon bejelentette h a hoteljükben a 16-2-es szobában partyt rendez és mindenkit szeretettel meghív. Csak aztk nem mondta h melyik hotelban szálltak meg. :D

2015. szept. 21. 20:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Huuh, 10-11 körül? :D az nem semmi. De lehet csak nekem szokatlan, első nagyobb koncertem lesz :) Igazából nem vagyok pesti, nem is voltam még az arénánál, szal nem tudom megtalálnám-e azt a garázsbejárót, de megpróbálom majd. Köszi a jó tippeket
2015. okt. 18. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Mivel nem végtelen nagy az Aréna se, elég ha körbe sétálod és előbb-utóbb eléred a hátulját. :)

Én se vagyok pesti, de 1x már jártam itt, az is Nightwish koncert volt. :) Szóval google map-ben ha megnézed, a backstage bejárat az Ifjúság útján van és gyakorlatilag így néz ki.

[link]

Ott középen van egy föld alá vezető garázslejáró, de az minket nem érdekel, látsz mellette két oldalt 2 rácsos kaput, az mögött ott bent fognak parkolni a buszok. A bal oldali rácsos kapunál lehet várakozni a zenekarra, már ha szerencsénk van és kijönnek oda aláírást osztogatni. Onnan is könnyen felismerni hogy vagy 50-100 rajongó fog ott csoportosulni. Bár ez a szám lehet időjárás függő lesz. -20 fok esetén lehet hogy csak 20 rajongó lesz ott. :)

Aztán ott van a jobb oldali rácsos kapu, amire rá van írva h F1, az lehet h ki lesz nyitva, viszont biztonsági emberek fogják őrizni, ott mennek ki és be a buszok. Meg a Nightwish busz is ott jön majd ki, és lehet nekik integetni. :P Esetleg ha valaki nagyon elszánt Rambonak gondolja magát, nekifutásból megkísérelhet bejutni ott és meg se állni amíg az áhított kedvenc zenész nyakába nem ugrik. Öhöm. :)

2015. okt. 18. 20:44
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes leírást és a jó tippeket :D Neked már sikerült találkoznod velük? Ja és még egy kérdés, a tömeg mennyire szokott durva lenni? És ha első sorokba akarok kerülni, mikor érdemes kb odamenni?
2015. okt. 19. 16:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen, én már találkoztam velük, Kai kivételével már aláírást is kértem mindenkitől. Szerintem ha délután 2-re mész oda, még jut neked is az első sorba hely. :)

Én mondjuk még délelőtt odamegyek, biztos ami biztos. :)

A legelső sorba egyébként nem olyan vészes, pont azért mert ott van a korlát és abba tudsz csimpaszkodni. Viszont a 2-4. sorok szerintem már durvábbak, ha ott lökdösődik valaki, az már érezhetőbb. Pl. ha valaki nagyon meglök jobbról, akkor te nekiesel a bal oldalt állónak, aki meg nekiesik az ő balján állónak - ezt nem lehet kivédeni. Ez minden koncerten előfordulhat, nem csak Nightwishen.

2015. okt. 19. 18:40
 8/11 A kérdező kommentje:
Huuh akkor nagyon szerencsés vagy :) Lehet csak nekem fura mer nem jàrok koncertre de nem durva ennyit várakozni? Tehát déltől este hétig... elsőre picit keményen hangzik :D
2015. okt. 19. 21:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Hozzászoktam a várakozáshoz, a jó helyért meg kell "szenvedni". Legalább mindig a legjobb helyről nézhetem a műsort. :)

Volt már olyan h hajnali 3 órakor már ott voltam a bejáratnál, ez Londonban volt. Ja meg az idén a besztercebányai Nightwishen, ott is már előző nap éjfél előtt megérkeztem a bejárathoz, a Nightwish busz meg reggel 7-8 óra körül érkezett meg és pont mellém parkoltak le, mert nem tudott bemenni a kapun. Én meg ott ültem összezsugorodva takaróba burkolva. xD

A kapunyitás előtti fél óra a legrosszabb, amikor már mindenki izgul, tolong, mindenki tülekedik a bejárat irányába, aztán meg amikor kinyitják a kaput... na akkor kitör a pánik. :D Az első rohamban el kell érni a belső kaput (ez azt hiszem 5-6 beléptető kapu), ott lecsippantod a belépőjegyed vonalkódját, meg lesz ott 1-1 biztonság ember. Italos palackokat nem lehet bevinni, nem tudom most mennyire motoznak/vagy nézik át a táskát, 2012-ben nem nézték meg. Utána irány jobbra, ott szaladni kell amíg el nem érsz egy jobbra nyíló lépcsőfordulót, azon futás lefelé és lent is vagy a nézőtéren...

Nem tudom, hogy ha a kiemelt állóhelyre megyünk, oda is ezen a részen kell lemenni. Lehet h itt rákérdezek a GYAK-ok. :D

2015. okt. 20. 05:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tippeket, hát akkor kénytelenek leszünk mi is várakozni :D De értük megéri... Igazából mi kiemeltre foglaltunk, jó lenne első sorba kerülni :)
2015. okt. 20. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!