Decemberi nightwish koncert valaki?
Én 10-11 órakor már ott szoktam lenni a bejáratnál, hagyományosan az elsők közt surranok be és mindig az első sorba. :)
Az épület mögötti kis utcában van a garázsbejáró, ahol bent van a zenekar busza is, ott van egy ráccsal lezárt rész, ha lesz kedvük és idejük akkor elképzelhető h megint kijönnek oda autogramot osztogatni koncert után.
Meg ahogy előttem írták, lehet h már előző nap Pesten lesz a zenekar és akár el is lehet csípni a környéken, általában be szoktak iktatni egy kis városnézelődést is. Most nyáron Floor meg Marco a Duna parton korzóztak, egy másik rajongó páros meg Emppuval találkozott a déli pályaudvaron, ahol éppen egy büfében evett. :)
Ja a mostani Pecsás bulin se volt rossz amikor Troy a színpadon bejelentette h a hoteljükben a 16-2-es szobában partyt rendez és mindenkit szeretettel meghív. Csak aztk nem mondta h melyik hotelban szálltak meg. :D
Mivel nem végtelen nagy az Aréna se, elég ha körbe sétálod és előbb-utóbb eléred a hátulját. :)
Én se vagyok pesti, de 1x már jártam itt, az is Nightwish koncert volt. :) Szóval google map-ben ha megnézed, a backstage bejárat az Ifjúság útján van és gyakorlatilag így néz ki.
Ott középen van egy föld alá vezető garázslejáró, de az minket nem érdekel, látsz mellette két oldalt 2 rácsos kaput, az mögött ott bent fognak parkolni a buszok. A bal oldali rácsos kapunál lehet várakozni a zenekarra, már ha szerencsénk van és kijönnek oda aláírást osztogatni. Onnan is könnyen felismerni hogy vagy 50-100 rajongó fog ott csoportosulni. Bár ez a szám lehet időjárás függő lesz. -20 fok esetén lehet hogy csak 20 rajongó lesz ott. :)
Aztán ott van a jobb oldali rácsos kapu, amire rá van írva h F1, az lehet h ki lesz nyitva, viszont biztonsági emberek fogják őrizni, ott mennek ki és be a buszok. Meg a Nightwish busz is ott jön majd ki, és lehet nekik integetni. :P Esetleg ha valaki nagyon elszánt Rambonak gondolja magát, nekifutásból megkísérelhet bejutni ott és meg se állni amíg az áhított kedvenc zenész nyakába nem ugrik. Öhöm. :)
Igen, én már találkoztam velük, Kai kivételével már aláírást is kértem mindenkitől. Szerintem ha délután 2-re mész oda, még jut neked is az első sorba hely. :)
Én mondjuk még délelőtt odamegyek, biztos ami biztos. :)
A legelső sorba egyébként nem olyan vészes, pont azért mert ott van a korlát és abba tudsz csimpaszkodni. Viszont a 2-4. sorok szerintem már durvábbak, ha ott lökdösődik valaki, az már érezhetőbb. Pl. ha valaki nagyon meglök jobbról, akkor te nekiesel a bal oldalt állónak, aki meg nekiesik az ő balján állónak - ezt nem lehet kivédeni. Ez minden koncerten előfordulhat, nem csak Nightwishen.
Hozzászoktam a várakozáshoz, a jó helyért meg kell "szenvedni". Legalább mindig a legjobb helyről nézhetem a műsort. :)
Volt már olyan h hajnali 3 órakor már ott voltam a bejáratnál, ez Londonban volt. Ja meg az idén a besztercebányai Nightwishen, ott is már előző nap éjfél előtt megérkeztem a bejárathoz, a Nightwish busz meg reggel 7-8 óra körül érkezett meg és pont mellém parkoltak le, mert nem tudott bemenni a kapun. Én meg ott ültem összezsugorodva takaróba burkolva. xD
A kapunyitás előtti fél óra a legrosszabb, amikor már mindenki izgul, tolong, mindenki tülekedik a bejárat irányába, aztán meg amikor kinyitják a kaput... na akkor kitör a pánik. :D Az első rohamban el kell érni a belső kaput (ez azt hiszem 5-6 beléptető kapu), ott lecsippantod a belépőjegyed vonalkódját, meg lesz ott 1-1 biztonság ember. Italos palackokat nem lehet bevinni, nem tudom most mennyire motoznak/vagy nézik át a táskát, 2012-ben nem nézték meg. Utána irány jobbra, ott szaladni kell amíg el nem érsz egy jobbra nyíló lépcsőfordulót, azon futás lefelé és lent is vagy a nézőtéren...
Nem tudom, hogy ha a kiemelt állóhelyre megyünk, oda is ezen a részen kell lemenni. Lehet h itt rákérdezek a GYAK-ok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!