Mit kell ilyenkor csinálni, ha a tabulatúrán ilyen jel van?
Itt a jel:
<>
E között van a szám. Például:
<5>
Ez van a videóban is.
https://www.youtube.com/watch?v=Z6qbcSYIw9w
Hogy csinálja azt a hangot az E5-n?!
Váó tényleg ekkora suttyó paraszt vagy, hogy nem tudsz túllépni a "proli vagy" és a "megb#sztam anyádat" izmozáson?
Váó, váó.
Nem azért, de az egész úgy kezdődött, hogy te besértődtél azon, mert nem értettünk veled egyet, amire ezt írtad: "sebaj, pontozzátok le anyátokat is, amiért a kezetekre csapott mielőtt konnektorba nyúltok, gyerekek :)"
Ki is kezdett el anyázni, személyeskedni, durva dolgokat írni?:) Ha szar a memóriád legalább visszaolvashatnál. Amúgy meg én személyszerint nem trollkodni jöttem ide, hanem hogy leírjam a véleményem te zenetanárok gyöngye...
"Nem azért, de az egész úgy kezdődött, hogy te besértődtél azon, mert nem értettünk veled egyet"
hát, én ugyan nem sértődtem be, csak szóvá tettem, hogy azok, akik lepontoznak, amiért leírom, hogy a tabulatúra nem egy zenei leírásra alkalmas dolog, azok vajon lepontozzák-e az anyjukat is, ha nem engedi nekik, hogy benyúljanak a konnektorba?
értem én, hogy kb. 13 éves vagy, és nem fejlődött ki eléggé a szövegértésed, mert állandóan a fütyiddel játszottál iskola helyett, de azért ennél többet gondoltam rólad.
"Ki is kezdett el anyázni, személyeskedni, durva dolgokat írni?:)"
te. én nem anyáztam senkire. igaz, hogy a mondandóban szerepelt az "anya" mint főnév, de sem minősítés, sem semmilyen pejoratív jelző nem volt mellette. nem tehetek róla, hogy még az anyázás fogalmával sem vagy tisztában. utána először lelketlen konziszökevénynek, majd köcsögnek neveztél. engem mondjuk ez nem annyira érint, anyukád viszont gyakran panaszkodik esténként, hogy nehéz téged megnevelni.
"Amúgy meg én személyszerint nem trollkodni jöttem ide, hanem hogy leírjam a véleményem"
ennek ellenére csak trollkodsz :D
A válaszíró 49%-ban hasznos válaszokat ad.
gitár tabulatúrák nem baromságnak vannak kitalálva. tabon keresztül lehet a legpontosabb gitáros akkordokat riffeket egyéb technikai dolgokat lejegyezni minden jelölést tartalmaz amit eltudsz képzelni gitárral kapcsolatban gyakorlatilag sokkal jobban hozzá illeszkedik a tab mint a szabványos lejegyzés(kotta). Egyik nagy problémám a kottával hogy a húrok nyújtását nem jelöli rajta ellenben a 16-17. században (sőt már volt az 1300 évekből) kitalált tabulatúra alkalmazza a jelölést.
Szóval ezt most benyelted!
You suck!
Waff, ezt az ezeréves topicot hogyan találtad meg? :)
Egyébként természetesen a megmondóemberünk pont annyira konzis tanár, amennyire egy átlagos alpesi tehén rallyversenyző. Ettől függetlenül abban igaza van, hogy ez a darab a videón nincs jól eljátszva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!