Mit kell ilyenkor csinálni, ha a tabulatúrán ilyen jel van?
Figyelt kérdés
Itt a jel:
<>
E között van a szám. Például:
<5>
Ez van a videóban is.
https://www.youtube.com/watch?v=Z6qbcSYIw9w
Hogy csinálja azt a hangot az E5-n?!
2015. aug. 25. 18:38
11/32 anonim válasza:
"Viszont az ujjrend táblázatról mesélnétek egy keveset, hogy mégis miként kell olvasni?"
ahhoz is tudnod kell kottát olvasni. a kottaolvasás a legelső.
12/32 anonim válasza:
Hűha és még kemény is!
Igazi sikersztori!
13/32 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor megtanulok kottát olvasni. :)
2015. aug. 26. 09:05
14/32 anonim válasza:
ne sírjál, trollok gyöngye! te sokkal keményebb vagy!
na, irány a konzervgyár, munkára :)
15/32 anonim válasza:
Nem azt hazudtad, hogy zenével foglalkozol?
Vagy a konzervgyár csak hobbi?
16/32 anonim válasza:
félreértesz. de talán tévedtem és a cérnagyárban dolgozol... édesanyádnak üzenem, hogy ne hívogasson folyton. tudom, hogy jó volt neki, de pusztán egyszeri alkalom volt.
17/32 anonim válasza:
Nem dolgozom sehol, celeb vagyok.
Ti dolgoztok kis halandó senkik, hogy én ingyen és k#r\/a jól élhessek.
18/32 anonim válasza:
ez nagyon gyenge volt, még tőled is. :(
19/32 anonim válasza:
Nem tudom melyiket ki írta, össze vagyok zavarodva. De úgy látom az egyik beszólásom jelentetted kedves konzis gyökér. Csak nem rátapontottam azzal a lényegre?:)
20/32 anonim válasza:
kedves gyármunkás proli, aki szabadidejében beleugat a zenészek diskurzusába: a jelentgetés nálatok, proliknál dívik, sajnálom :( ettől még anyáddal jól kijövünk, tegnap is alig akart elmenni, pedig hívtam neki taxit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!