Dododen kérdése:
Ez igaz a Green day-ről? : )
Figyelt kérdés
Egy képen a Green day jó szokásai voltak felsorolva és köztük volt az is hogy a rászorulóknak házakat építettek.Nem tudom hogy ez igaz-e.Ha valaki tudja a választ,vagy bármilyen jótékonykodásukról tud,akkor légyszi írjon.Én nagyon nagy GD rajongó vagyok,és őszintén remélem hogy igaz ez a hír,mert szerintem ez csodás dolog( jótékonyság ).2015. aug. 19. 19:34
1/4 anonim válasza:
Bizony, elég sokat jótékonykodtak, ezeket az alapítványokat támogatták:
21st Century Leaders
Amnesty International
Artists for Peace and Justice
Children With Leukaemia
Entertainment Industry Foundation
GRAMMY Foundation
Greenpeace
Habitat For Humanity
Mines Advisory Group
MusiCares
Music for Relief
Music in Schools Today
Music Rising
Red Cross
Stand Up To Cancer
USA Harvest
Whatever It Takes
Segítettek még az egyik ázsiai cunami után is az áldozatoknak :)
2/4 anonim válasza:
Amikor volt az a nagy árvíz vagy hurrikán vagy mi is volt. Szerintem akkor. New orleansban tán.
3/4 anonim válasza:
A Habitat for Humanity program keretében segítettek házat építeni New Orleansban.
Ha tudsz angolul: [link]
(ha nem, a képeket akkor is megnézegetheted)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2015. aug. 20. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!