Szerintetek az Iron Maident vagy a Judas Priestet kezdjem el hallgatni?
Nincs túl sok időm manapság és nem tudok dönteni, és ha elkezdek valakit hallgatni akkor mindig a legelejétől kezdem el hallgatni az utolsó albumig ezért ez sokáig eltart.
Heavy Metal témában ezeket hallgatom (ha kicsit hasonlítana az egyik a kettő közül az egyikre)
Ossian, Pokolgép, Dio, Kalapács
Ha nem tudsz dönteni akkor hallgasd ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=qKWNVXwlAk4
Sokára fogsz a végére érni a számtalan lemezének.
9-es! Szerintem ö az Iron Maidens amerikai női tribute zenekar tagja.
Kérdező! Mindkettő jó. Ha mindenképp választanod kell, hallgass bele mindegyikben, és dönts. Én szeretem az ugynevezett Brit Heavy Metal Új Hullámát, ahová sorolják e két zenekart, de Judast valahogy kimaradt az életemből. Ugyan ismerem, de Maiden lett a favorit más kisgyerekkoromban.
Hát én 14 éves vagyok és már 2 éve imádom a Judas-t. Már túlvagyok egy koncerten is. És élőben is állatok!
Egyet nem értek. Miért isteniti mindenki a Maiden-t? Első két albumok jó volt de onnantól nem adtak újdonságot a rajongóknak. Nem szól olyan súlyosan a lemez mint pl. a Priest-nél. Ja és ha belegondolunk a Judas sokkal többet adott a heavy metálhoz. Ők vezették be a bőrt és a szegecset is. Én fiatal rajongóént teljes szivemből ajánlom neked a Judas Priest-et!
Én a Maident ajánlom, legjobb heavy-metal zenekar.
Judas Priest nem jött be.
Electric Eye című számukat szeretem, de amúgy én nem találtam jó együttesnek őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!