Szerintetek az Iron Maident vagy a Judas Priestet kezdjem el hallgatni?
Nincs túl sok időm manapság és nem tudok dönteni, és ha elkezdek valakit hallgatni akkor mindig a legelejétől kezdem el hallgatni az utolsó albumig ezért ez sokáig eltart.
Heavy Metal témában ezeket hallgatom (ha kicsit hasonlítana az egyik a kettő közül az egyikre)
Ossian, Pokolgép, Dio, Kalapács
Szerintem is Maidennel kezdj, azt első hét albumuk tökéletes, utána már nem annyira - bár hamarosan jön az új dupla CD, remélem az ütni fog.
Ha még hozzáveszed a Priest Painkiller és Ram it down albumát, olyan ízelítőt kapsz az angol heavy metalból, hogy jobb nem kell.
Első:Kösz, de én így haladtam végig az Ossianon és nem untam meg, egyébként most jelent meg az új Kárpátia album és 10/10-es lett :D, szóval Maident és a Kárpátiát hallgatnám felváltva, és a kárpátiát szeretném megtanulni hogy hallgatás közben énekelhessem amihez idő kell.
Hármas:Azok is várólistán vannak.
Négyes:Király lett
Hatos: Hát erre most nem tudok semmit sem mondani.
Mindenkinek kösz a válasz, és a Judas azért jött képbe mivel az Ossian a kedvencem és állítólag hasonlít a Judasra.
Akkor Maiden, utána Black Sabbath vagy Judas Priest :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!