Tudnátok ajánlani mostani jó zenéket? Nem ilyen tuc-tucra gondolok, hanem amit jó hallgatni.
Figyelt kérdés
2015. aug. 12. 15:01
1/12 anonim válasza:
Heló!
Creedence Clearwater Revival, Led Zeppelin, Doors, The Who, Kinks, Roling Stones, Beatles, David Bowie, Heart, Jefferson Airplane, Steppenwolf.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi,de kicsit újabbakra gondoltam :D
2015. aug. 12. 15:14
3/12 anonim válasza:
Artic Monkeys, Skillet.
Egyébként ismered őket, hallgattad? Vagy csak az tántorít el ,hogy "régiek"?
4/12 A kérdező kommentje:
Nem.. Volt amit ismertem.. Én amúgy szeretem ezeket a "régieket". Csak most kicsit újabbakat keresek :)
De köszönöm szépen :)
2015. aug. 12. 15:22
5/12 anonim válasza:
Amúgy elég nehéz ajánlani, mert nem tudhatjuk ,hogy például szereted-e a folk metalt, vagy mondjuk a grunge jön be neked, esetleg populárisabb zenék..., szóval adhatnál támpontot.
6/12 A kérdező kommentje:
Most inkább populáris zenét keresek
2015. aug. 12. 15:37
7/12 anonim válasza:
Zenecímeket mondok: Ain't nobody,stole the show,all of me,örökké,come and get it,love me like you do
8/12 anonim válasza:
Akkor szeirntem hallgasd meg Hozier számait.
9/12 anonim válasza:
Nem vagyok épp mai darab, de egy-két szám a mostaniaktól is bejön. Bár ezek sem harmatfrissek:
Margaret: Thank you very much
Meghan Trainor: All About That Bass
Caro Emerald számai (pl.: The Other Woman, A Night Like This)
Duffy: Mercy
és az ebből, meg Amy Winehouse Rehabjából Robin Skouteris által kreált: Rehab Vs Mercy
10/12 A kérdező kommentje:
Igen ilyenekre gondoltam. köszi szépen
2015. aug. 12. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!