Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mar nem szeretem a Nirvanat?!...

Mar nem szeretem a Nirvanat?! Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Miota kb 1-2 eve megjelent a tumblr-on a hatalmas imadat ez irantes tiszta tomeg lett elkezdtem tavolodni tole..armint tenyleg regen imadtam pont kb 2 eve, minden annyira jol meg van fogalmazva es az osszes erzelem...

Viszont a minap is egy pi*a one directionos kiosztott, miutan elovasta a Wikipediat a Nirvanarol es meghallgatott ugy 10 szamot es neki ez mennyire tetszik....es remeli en nem vagyok, olyan pic*a, hogy a Smells like teen spirit a kedvenc szamom, mert az olyanok milyen felszinesek mar....es azt hitten komolyan felrugom

De amugy meg ugy erzem nincs jogom predikalni, h ki milyen zenet hallgasson, de ez annyira idegesit! Hogy minden hulyenek eza kedvenc bandaja uristen -_-

Mar a Nirvanas polomat sem akarom felvenni, mert nem akarok ilyen idiota lenni, mint ok!:(

2015. júl. 31. 15:07
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*smell
2015. júl. 31. 15:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy te is ilyen zenét hallgatsz, még nem vagy olyan mint ők:D Ha tényleg szereted, akkor hallgasd csak, és ne érdekeljen, hogy pár idióta mit gondol.
2015. júl. 31. 15:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
ez engem is elszomorít, hogy nem is ismeri a zenekart, jó esetben a smells like teen spiritet azért igen, és máris nirvanás pólóban nyomul...ugyanez van az acdcvel, a guns n rosessal és múltkor láttam metallicas haspólót is...Ettől függetlenül ez nem a nirvana hibája, az ő munkásságuk ettől még nem rosszabb. Én sokkal jobban szeretem a kevésbé ismert számaikat, a smells like teen spiritet például annyira nem is szeretem. És attól még nem leszel olyan idióta, ha nem divatból, meg nem a one directionos póló után veszed fel. De tényleg megértem amiről írtál és elkeserít engem is.
2015. júl. 31. 16:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

És mi van, ha a csajnak tényleg tetszik a zene? Jaj menjünk már, fiatal korában mindenki hallgatott olyan zenét, amire később azt mondta, hogy úristen, ez mi? Meg mi van, ha valakinek egyszerre tetszik a one direction meg a nirvana is? Ne legyél ennyire szerencsétlen, tudom szeretnéd magad abba hitbe ringatni, hogy te mennyivel jobb meg különlegesebb vagy... csak sajnos ez nem igaz.

De tudod mit? Akkor ne hallgass több nirvanát, dobd ki a pólód is és kész. Pár év múlva rájössz, hogy ez az egész mennyire nem számít. :D

2015. júl. 31. 16:30
 5/16 Kill The Sexplayer ***** válasza:
34%
Ööö... Mi a kérdés?!
2015. júl. 31. 17:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

:D Basszus 3x kellet elolvasni mire nagyjából megértettem( de még így se nagyon). Na akkor :

Nem érdemes ezen felhúzni magadat.Mindenkinek van hasonló korszar az életében.

2015. júl. 31. 17:11
 7/16 A kérdező kommentje:

Szerintem a nagyon szeretem a One Directiont es a Nirvanat azz olyan en nagyon szeretem a FIDESZT meg az MSZP-t is dolog...

A ket egyuttes pont egymas ellentete szeritem!

A Nirvanaban (attol fuggetlenul, hogy Kurt jol nezett ki)

A dalok a szovegek voltak a lenyegek es az erzelmek, ahogy ezt at tudta adni! Eloszor nem is tudtam, h nez ki o es anelkul imadtam a zeneje miatt!

Es en semmilyen zenei stilust nem kritizalok, mert mindeki mas...de ez a ketto kombo?!

A One Directiont eloszor csak az osztalytarsaim mutogattak, h milyrn "cukik"....a zenejuk szamomra semmirol sem szol...akaratlanul eroltettek ram, h hallgassak bele es semmi mely erzelem, de meg a zene sem erdekes!

A Nirvana zenerol szol inkabb, mig az 1d a kinezetrol

2015. júl. 31. 17:34
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

pfffffffffffffff. ismétlem: PFFFFFFFFFFFFFF

két éve jelent meg a hatalmas imádat? :D

a nyírvána már a maga korában, olyan 22 éve is egy rettenetesen túlhájpolt valami volt. én akkor voltam gimnazista és kezdő zenész, és iszonyatosan irritált, hogy a csapból is ezek a pózer, szenvelgő, divatdepressziósok folynak. szerintem ha cobain nem loccsantja szét az agyát, ma már sehol nem lenne ez az egész. azóta a szobafogságra ítélt tinik hősnek kiáltották ki, pedig valójában cobain és a nirvana egy fotellázadó MTV-sztár volt egyenesen a multimágnás david geffen istállójából. a nirvana kövezte ki az utat a tokio hotelig, meg a sok gruppi hülyegyerekig, akik éjszakánként az ereiket kapargatják, mert anyuci nem vette meg nekik az új bullet for my valentine dvd-t.

én megéltem a maga korában, és kb. a nirvana volt azoknak az időknek a one directionje, csak ma már vadabbnak tűnik, mert akkor még a célközönség ezt várta el, az mtv pedig ugye mindig kiszolgálja a tömegek igényét.

ez a feldolgozás jobban aláfesti a problémát :D https://www.youtube.com/watch?v=bF7nmr97dU8

2015. júl. 31. 18:37
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
Csak annyi a különbség, hogy a nirvana minőségi zenét játszott, nem úgy mint a one direction féle nyávogás. Értem én, hogy akkoriban a nirvana volt olyan mint most ők, de színvonalban összehasonlíthatatlan az egész. Valamint Curt sosem szeretett volna ekkora sikert és ajnározást, nem úgy mint a fentebb említettek.
2015. júl. 31. 18:46
 10/16 anonim ***** válasza:
22%

minőségi ZENÉT???

rohadt igénytelen banda volt ez, a gitárokat be sem hangolták rendesen és csak csörömpöltek. a zenéről fogalmuk nem volt, moll akkordok dúrosításával tették disszonánssá az akkordmeneteket, pedig valójában csak arról van szó, hogy dúros jellegűnek fogtak kb. mindent. ezeket a dalokat, pusztán zenei értelemben bárki ki tudja találni, aki kb. fél éve gitározik, annyira faék egyszerűek.

még a klasszikus nirvana grupik is inkább csak a szöveg miatt kajálták, ami szerintem egy büdös nagy kamu. a nirvana szövegek semmilyen kohéziót nem hordoznak, mindenki le tudja írni egymás után, hogy "nedves p ina, agyvelő folyik a falról, megeszem a rákodat, isten b uzi, utálom a fateromat" (a nirvana szövegek kb. ilyen tételmondatokból tevődnek össze, ha nem hiszitek, járjatok utána). ez a tipikus felülről vezérelt, alulról szerveződőnek láttatott tömegátverés. pár csávó összespannolt, csináltak egy kis zajongást, érdekelt úgy 15 embert (nirvana budapesti koncertje, amin szinte senki nem volt ott? megvan?), megspékelték - szerintük - vad szövegmotívumokkal és rengeteg, de tényleg rengeteg pózolással, szenvelgéssel, nyiffogással. aztán geffen benyelte a milliókat, kurt cobain szétfolyatta az agyvelejét, tinirajongók milliói onanizálnak nirvana poszterekre meg pólókra, és akkori tinirajongók ezrei bölcsészkednek ma a "hagyatékon", mert képtelenek belátni, hogy az egész egy kamu. a nirvana az ez és nem több. egy akkori one direction.

ja, egyébként nem a grunge-al globálisan van gáz, bár nem számít önálló zenei műfajnak. de a soundgarden vagy a stone temple pilots ezerszer jobbak minden szempontból a nirvana divatdepis pózerkedésénél.

2015. júl. 31. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!