Más metal-osoknak mi baja van az én zenei ízlésemmel? Miért néznek le ez miatt?
Pár metálos le díszrockerbuz*zott, mert AA-t, BMTH-t, BFMV-t, ETF-et, blessthefallt, Avenged Sevenfold-ot, trivium-ot...stb hallgatok... Mi bajuk van? Miért nézik le ezeket?
Hallgatok, az ő szerintük ,,igazi metal"-nak gondolt bandákat is (Iron Maiden, Pantera, Anthrax, metallica...stb)
De utálják az elsőbek megemlített bandákat... Miérr néznek le, mert én olyat hallgatok? Egy Iron Maiden mitől ,,igazi metal"? :/
Kedves kérdező, örülök, hogy egyetértesz velem és hogy ugyanúgy látjuk a dolgokat.
Új zenekarok mindig kellenek, és nagyon sok tehetséges van köztük akiket már most elismernek.
Az pedig nagyon elítélem, hogy egyes metálosok ilyet szólnak be, ezt csapaton belüli genyózásnak tartom, eddig minden rocker társaságban óriási összetartást láttam, tapasztaltam, és mindegyikük higgadtan, elismerően hallgatta és nyugtázta amikor megkérdezték, hogy milyen zenekarokat hallgatok. Kár, hogy már a metálos körökben sem mindenki ilyen már. Velük nem szabad foglalkozni. Viszont túlnyomó többségben azért még mindig a megértőek vannak nagy többségben, ez a legfontosabb.
(8-as válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!