Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit kapok a VIP jegyért cserébe?

Mit kapok a VIP jegyért cserébe?

Figyelt kérdés
Üdv, érdekelne,hogy a decemberi Ákos koncerten az Arénában mit kapok, ha VIP jegyet veszek,azon kívül,hogy a színpad előtt lehetek elkülönítve? Fényképeszkedés, beszélgetés ilyenek vannak? Van esetleg valaki,aki volt már Ákos koncerten VIP jeggyel és le tudná írni az élményeit? Meg más koncerteken mit kaptatok még? Előre is köszi :)

2015. júl. 18. 22:50
 1/2 anonim válasza:
Vip jegyel többet kapsz mint sima jegyel
2015. júl. 19. 14:46
 2/2 1112 ***** válasza:
Hát az lehet, hogy valami külön ünneplés volt; ja amúgy, rémlik, hogy volt valami torta is, csak Ákos oldalán voltak képek, hogy le lehetett vele fényképezkedni, meg volt tán ital is, én asszem, hogy ott beszélgetni is tudsz vele, pár szó erejéig úgy gondolom, hogy lehetséges; de én csak pár évvel ezelőtt néztem a képgalériáját az oldalon, vipes jeggyel még nem voltam.
2015. aug. 10. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!