A barátnőmmel most lesz 6-ik hófordulónk! Egyik barátnője fülembe súgta hogy fog nekem szerezni egy fender gitárt! És én cserébe megakarok tanulni egy számot! Punnany Massif - Élvezd. A kedvenc számát. Valaki letudja nekem írni a pengetést tabban?
lefelfelfellefellelelelfelfellefellefelle ? így?
vagy hallgasd az eredetit, és próbálj rá valamit, vagy ha más nem, keress cover videókat, és akkor még látod is. Próbálgatni kell, de nem nehéz rájönni magadtól, sokkal könnyebb kihallani, mint leírva megpróbálni elmagyarázni. Az sem baj ha nem az eredeti ritmust játszod, csak szóljon jól. Nem igaz hogy ezt elvárjátok hogy más idomítsa be, minimális ritmusérzékkel már talál ki az ember jó ritmusokat.
lehet félre értettél :( pl:
E|---------------|
H|--0------------|
G|-----0----0h2--|
D|--------2------|
A|---------------|
E|---------------|
ez az introja. tudom jól mit kell lefogni csak azt nem mit pendítsek melyik húrt, és néztem covert.. 1 db van fent youtuben és egyáltalán nem lehet látni hol pendít mit... :(
Nagyon haladó kezdő... LoL.
Ott van a tabod, azokat a hangokat pöngesd, amik be vannak rajzolva, plusz van füled, addig próbálgasd amíg nem úgy szól.
Tudod jobb esetben nem szemmel gitározik az ember, hanem füllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!