Rajtam kívül még ki szereti a Bring me the horizon-t?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róluk? Kedvenc szám? Tag?2015. júl. 16. 20:35
1/13 anonim válasza:
Nekem személy szerint hányingerem van az ilyen mainstream bandáktól.
2/13 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló, sajnálom, hogy nincs zenei ízlésed.
2015. júl. 16. 20:43
3/13 anonim válasza:
ja, szóval útálni nem lehet, és te mondod meg másnak, mi a jó zenei ízlés...:D
nekem semmi bajom nincs a bmth-val, többször is voltam már itthon koncerteken, de én meg az olyan emberektől bírok hányingert kapni, aki nem tudja elviselni más ízlését...:D
ezért kár feltenni kérdést...
4/13 anonim válasza:
Nincs zenei ízlésem mert nem szeretem az ilyen bandákat? Hát gratulálok! Tudod minden embernek más a zenei izlése (nekem speciel ez nem tetszik), mindenkinek más tetszik. A kérdésben szerepel a "mi a vléeményetek róluk". Én elmondtam a saját véleményemet. De csak ,hogy kötözködjek kicsit a te stílusodban: a metál ott kezdődik,hogy Behemoth,Cradle of filth és Burzum :D
5/13 anonim válasza:
Nekem egyedül a sleepwalking tetszik , úgy általában nem vagyok oda a hörgős zenékért csak kevés van közöttük ami tetszik , Oli kisfiús hörgése sem hoz közelebb ehhez a stílushoz. Akkor már inkább Slipknot az azért jobban tetszik.
6/13 anonim válasza:
Tőlük egyedül a Can you feel my heart-ot hallgatom. Úgy egyébként nem a kedvenceim, de attól még folytatom a bulizást, ha az ő számuk jön a listán.
7/13 anonim válasza:
Van pár jó számuk, például a Sleepwalking, Can you feel my heart, Happy Song, Drown, és a legújabb számuk a kedvencem, a Throne :)
8/13 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem őket, a Throne pedig szintén kedvenc lett de jobban húz a szívem a régebbi albumokhoz és számokhoz.:)
9/13 anonim válasza:
Imáááááááááááááááááááádoooooooom :3 *0*
10/13 anonim válasza:
ha a gitárosokat szereted itt 1 jó verzió, jól nyomja asrác [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!