Szeretitek a cigány zenét?
ma 01:22 Ó szóval számodra szégyen, hogy magyarok közt laksz, és stb. Hát akkor kérlek fogd a cókmókod és menny a saját etnikumú országodba!
Hát basszus, mi az, hogy Magyarországon egy Roma szidja a Magyart?! Könyörgöm! Még jó, hogy nem mész el Nigériába és kérdezed meg, hogy miért van ennyi néger!
Fogom a fejem, mi ez a népség! Éppen most készülök idegrohamot kapni! Ilyet beszólni sem mernék! Már nem azért, de mikor én vagyok Erdélybe, sose szidom a Romákat illetve cigányokat! Hát álljon már meg a menet! Az a saját hazája könyörgöm, magamat ütném le és süllyednék el a földbe, ha Erdélybe, Romániába neki állnék szidni a cigányokat...
Még jó, hogy beismerted, hogy legalább van egy két rendes szociális ember! Agyam megáll!
Tudom, hogy nem rossz célzatúlag írtad, de ez egy kicsit betett!
Amúgy én vagyok aki azt a Dalszöveget beírta, és Nem Nem szeretem a cigányzenét! Elismerem, mint egy néphez tartozó vallási eredetű népdalt! Mert az egy nemzethez tartozik, annak van eredete, múltja!
De ezek a fel technosított hejdikkcsáje, na ettől falra mászok és egyidejűleg fel is akasztom magam, ha meghallom!
JA boccs, akkor a leírtakból az első egy mondat nem igaz! De a többi ugyan úgy érvényben van!
Mi az hogy egy más nemzetet szidsz. Hallod.. Illemet és etikettet sem mostanában tanulhattál!
http://www.youtube.com/watch?v=cpXOsV8MAtA&feature=related
Az ilyeneket szeretem (: De a romákokat nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!