Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek a cigány zenét?

Szeretitek a cigány zenét?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 20:46
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
56%

ma 01:22 Ó szóval számodra szégyen, hogy magyarok közt laksz, és stb. Hát akkor kérlek fogd a cókmókod és menny a saját etnikumú országodba!

Hát basszus, mi az, hogy Magyarországon egy Roma szidja a Magyart?! Könyörgöm! Még jó, hogy nem mész el Nigériába és kérdezed meg, hogy miért van ennyi néger!

Fogom a fejem, mi ez a népség! Éppen most készülök idegrohamot kapni! Ilyet beszólni sem mernék! Már nem azért, de mikor én vagyok Erdélybe, sose szidom a Romákat illetve cigányokat! Hát álljon már meg a menet! Az a saját hazája könyörgöm, magamat ütném le és süllyednék el a földbe, ha Erdélybe, Romániába neki állnék szidni a cigányokat...

Még jó, hogy beismerted, hogy legalább van egy két rendes szociális ember! Agyam megáll!

Tudom, hogy nem rossz célzatúlag írtad, de ez egy kicsit betett!

Amúgy én vagyok aki azt a Dalszöveget beírta, és Nem Nem szeretem a cigányzenét! Elismerem, mint egy néphez tartozó vallási eredetű népdalt! Mert az egy nemzethez tartozik, annak van eredete, múltja!

De ezek a fel technosított hejdikkcsáje, na ettől falra mászok és egyidejűleg fel is akasztom magam, ha meghallom!

2010. márc. 6. 18:32
 22/45 anonim ***** válasza:
46%
Egyebeknt..Nem a hazam M.o. XD denezavarjon...jolvan..hat ha ennyire sziven utott...xD Egyebkent igaz a coganyok szemetek...vannak kozottuk.devannak normalisak is.egyebkent meg nem is Magyarorszagon elunk.XD
2010. márc. 6. 20:10
 23/45 anonim ***** válasza:
50%
hanem az USA-ban mar nagyon-nagyon regota
2010. márc. 6. 20:10
 24/45 anonim ***** válasza:

JA boccs, akkor a leírtakból az első egy mondat nem igaz! De a többi ugyan úgy érvényben van!

Mi az hogy egy más nemzetet szidsz. Hallod.. Illemet és etikettet sem mostanában tanulhattál!

2010. márc. 6. 20:23
 25/45 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=cpXOsV8MAtA&feature=related

Az ilyeneket szeretem (: De a romákokat nem.

2010. márc. 6. 21:12
 26/45 anonim ***** válasza:
Miert ne lenne igaz?? najolvan.Ha ennyire faj akkor BOCSI.De csak azt irtam le ami valojaban igaz.vannak mind 2 fajbol jok es rosszak is igaz romak kozul tobb a rosz..de akkor is van 2 szazallek akinem.:)ugyan ugy magyarok kozott is vannak nagyon embersegesekis.
2010. márc. 6. 23:28
 27/45 anonim ***** válasza:
off.: az nem baj hogy dolgozik a cigány sőt! de néha néha sajnos kérkednek azzal hogy "kitűnnek a tömegből" csak sajnos senki sem fogja fel hogy mindenkinek "ki kell tűnnie a tömegből". amúgy meg hogy mi köze a cigányzenének a cigányokhoz... vannak néger rapperek meg fehérek is! aki szereti a rappet szerintem nem mondja azt hogy "úú azt néger játssza nem hallgatom" nincs igazam? (kicsit fura példa de remélem értitek)
2010. márc. 6. 23:33
 28/45 anonim ***** válasza:
en ertem. :D xD
2010. márc. 7. 20:16
 29/45 anonim válasza:
49%
Utálom a cigányokat, ebből kifolyólag a zenéjüket is .
2010. márc. 7. 21:54
 30/45 anonim válasza:
Vallatásra jó.Vagy kínzásra.
2010. márc. 10. 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!