Szeretitek a cigány zenét?
Én kedvelem.. mindig le is szoktam menni szülőfalumba, ha valami nagy bál van, általában romák játszanak, és hatalmasakat lehet táncolni.
Szerintem minden ember szereti a cigányzenét, ( főleg ha van egy kis ital is bennük ), hiszen pörgős, sokat lehet táncolni rá, és ad egyfajta hangulatot is. Csupán azért tagadják ezt, mert "SZEBBJÖVŐT HIPERTURUL ŐSMAGYAR VAGYOK" stílusúak.
13/F vagyok, és nyilvánvalóan valami éretlen zsidóbérenc, és egyébként is fogjam be a pofámat :(
OOo azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert cigány zenére nem táncolok, azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert cigány bandába tag nem vagyok! Azt mondják, hogy rasszista vagyok mert van otthonom nem a putriban lakom, azt mondják, hogy rasszista vagyok mert dolgozom és nem a sitten vagyok! Fehér Magyar Fehér! hatalom! Fehér Magyar! Fehér Hatalom!
Azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert közösséget velük nem akarok! Azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert nincs tolvaj gyerekem és gagyit nem árulok! Azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert cigányokat cigányozok, azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert piros ladával lopni nem indulok.
Azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert kulturáltan élek és WC-re szarok, azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert nem a sunyiságon gondolkodom!
Azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert fehér emberek a rokonok, Azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert Magyarokat, nem parasztozok! Fehér Magyar! Fehér Hatalom! Fehér Magyar Fehér Hatalom!
Forrás: Radical Hungary: Fehér Magyar című száma
Leginkább metált favorizálom, de pár cigány zene kimondottan tetszik, ellentétben az ilyen 2 másodperces dallamból álló szarokkal, amit... na hagyjuk xD
Itt egy példa, ez a boratban volt még: http://www.youtube.com/watch?v=DKT9rpcXeX4
17:13-am szoval tokeletesvagy.tefeleszu.XDnezz korul.leszarja mindneki senkit nem erdekel h milyen vagy. es az elfolytott erzeseid mashol add ki. :"D
( -.- )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!