Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretitek a cigány zenét?

Szeretitek a cigány zenét?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 20:46
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Vannak jók, de itt nem az agyontuctucolt mulatós szarra gondolok, hanem az igazi muzsikára. Emellett rapet kivéve minden műfajt meghallgatok:D Rock, elektronikus, jazz, klassszikus, minden:)
2010. márc. 5. 08:49
 12/45 anonim ***** válasza:
5%
utálom mint a f*st
2010. márc. 5. 11:05
 13/45 anonim ***** válasza:
56%
Szeretm, ismerek pár nagyon jó cigányszámot :) Ilyen igazi mulatósakat :)
2010. márc. 5. 13:29
 14/45 anonim ***** válasza:
48%

Én kedvelem.. mindig le is szoktam menni szülőfalumba, ha valami nagy bál van, általában romák játszanak, és hatalmasakat lehet táncolni.

Szerintem minden ember szereti a cigányzenét, ( főleg ha van egy kis ital is bennük ), hiszen pörgős, sokat lehet táncolni rá, és ad egyfajta hangulatot is. Csupán azért tagadják ezt, mert "SZEBBJÖVŐT HIPERTURUL ŐSMAGYAR VAGYOK" stílusúak.

13/F vagyok, és nyilvánvalóan valami éretlen zsidóbérenc, és egyébként is fogjam be a pofámat :(

2010. márc. 5. 15:53
 15/45 anonim ***** válasza:
71%

OOo azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert cigány zenére nem táncolok, azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert cigány bandába tag nem vagyok! Azt mondják, hogy rasszista vagyok mert van otthonom nem a putriban lakom, azt mondják, hogy rasszista vagyok mert dolgozom és nem a sitten vagyok! Fehér Magyar Fehér! hatalom! Fehér Magyar! Fehér Hatalom!

Azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert közösséget velük nem akarok! Azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert nincs tolvaj gyerekem és gagyit nem árulok! Azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert cigányokat cigányozok, azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert piros ladával lopni nem indulok.

Azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert kulturáltan élek és WC-re szarok, azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert nem a sunyiságon gondolkodom!

Azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert fehér emberek a rokonok, Azt mondják, hogy rasszista vagyok, mert Magyarokat, nem parasztozok! Fehér Magyar! Fehér Hatalom! Fehér Magyar Fehér Hatalom!

Forrás: Radical Hungary: Fehér Magyar című száma

2010. márc. 5. 17:13
 16/45 anonim ***** válasza:

Leginkább metált favorizálom, de pár cigány zene kimondottan tetszik, ellentétben az ilyen 2 másodperces dallamból álló szarokkal, amit... na hagyjuk xD

Itt egy példa, ez a boratban volt még: http://www.youtube.com/watch?v=DKT9rpcXeX4

2010. márc. 5. 23:29
 17/45 anonim ***** válasza:
28%
21:02. jo hulyevagy. enis cigany vagyok es csaladom. APukam dolgozik es tisztesegesen elunk.szinte az egesz csalad unoka tesoim is ilyenek.meg ismerek kb vagy 10 csaladot akik ilyenek.persze vannak szemetek azokat ense szeretem sot utalom azokat. De akkor ROma letemre mondjam azt h a "Magyarok"kozott mindegyik egy utolso szemetlada,jovan van-van akik tudnak normalisak lenni es elviselik azt h nem csak egyedul vannak a foldon de vannak akik nagyon undoritoak.:D:D a kerdesre valaszolva. : nemnagyon :D
2010. márc. 6. 01:22
 18/45 anonim ***** válasza:

17:13-am szoval tokeletesvagy.tefeleszu.XDnezz korul.leszarja mindneki senkit nem erdekel h milyen vagy. es az elfolytott erzeseid mashol add ki. :"D

( -.- )

2010. márc. 6. 01:24
 19/45 anonim ***** válasza:
100 ft-nek 50 a fele? xD ja. ha jó szeretem, ha nem akkor meg azt nem hallgatom oszt joccakát
2010. márc. 6. 02:10
 20/45 anonim ***** válasza:
gusztustalan sztem is :/
2010. márc. 6. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!