Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megtanulhatok úgy gitározni,...

Megtanulhatok úgy gitározni, hogy Slash egy-két szólóját el tudjam játsszani?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és kaptam egy rokonomtól egy akusztikus gitárt. Tanárra sajnos nincs pénz, de egyik korombeli ismerősöm tud majd adni nekem leckéket, ha minden jól megy. Majd egyszer szeretnék elektromos gitárt, de előbb ezen tanuljak meg. :"D Azt tudom, hogy olyan, mint Slash soha a büdös életben nem leszek, de 17 évesen még megtanulhatok annyira gitározni így, esetleg magamtól, ha nagyon nem jön össze, hogy pl a November Raint el tudjam játszani? (Mondjuk amit ő játszik, azt csak hallgatom kistányérnyi szemekkel és tátott szájjal. :D Eddig nekem nem jött le, hogy tehetséges gitáros lennék, a Baj van a részeg tengerésszelt pár próbálkozás után elpengettem valahogy, mert kottát olvasni már annyira sem tudok, mint alsóban, mikor még furulyáztam, a tudásom pedig itt ki is merül. A Metallica Nothing else matters-ének a legeslegelejét inkább meg sem említem, mert ott tudtommal nem kell lefogni semmit. :"D)

2015. júl. 14. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg.
2015. júl. 14. 13:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem azért, de Slash-től sokkal nagyobb szintet is simán el lehet érni. Technikailag elég 0 a csávó, nem sértésből, de nekem elhiheted. Amúgy én is bírom Slash szólóit, tényleg, nincs bajom vele, de abszolút nem számít nagy gitárosnak, úgyhogy hajrá. Mellesleg én a helyedben nem tanulnék akárkitől, egy korodbelinek nem lehet akkora tapasztalata gitáron hogy tanítson bárkit normálisan... (kivéve ha gitárral jött ki az anyja hasából):)
2015. júl. 14. 16:57
 3/3 anonim válasza:
Meglehet tanulni. Én 14 éves fiú vagyok, 2 hónapja gitározok, de már tudom a november rain solot a dont cry solot meg a sweet child o' minet és you could be mine-nak az elejét és még sok számot. Tehát meglehet tanulni. Sok sikert! :)
2015. aug. 6. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!