Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én nem értem, hogy miért...

Csak én nem értem, hogy miért nem Izrael nyerte az Eurovíziós dalfesztivált? (zene mellékelve)

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=BQNNtbdZ4Zg Olyan bulit rendeztek, hogy a fülem kettéállt. Erre ilyen rossz svédek meg oroszok versengtek az első helyért. :@

2015. máj. 26. 23:33
1 2
 11/15 anonim válasza:
Nagyjából azért nem ők nyerték mert mindenki utálja őket (mármint az Izraelieket) Én személy szerint imádom ezt a számot mert fantasztikus de ez csak az én véleményem.. Amúgy nemhibába vagyunk a sor végén mi is, utálják a magyarokat.. Csak egy kis történelmi áttekintés kell..!
2015. máj. 27. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem értek azzal egyet hogy a történelemnek ilyen nagy jelentősége lenne. nem azt mondom, hogy nincs...de azért nem ez a meghatározó ha belegondolsz tavaly Kállay S. A. dala 5. helyen végzett előtte ByeAlexék 10. helyen. és előtte is volt 1, 2 dal ami szép helyezés ért el. Egyébként nem akarok minősíteni és leszólni se senkit, de pár kivétellel Mo. nem túl jó dalokat juttat ki, nekem az idei dalunk az én véleményem szerint csoda hogy bejutott a döntőbe, ami egyedül tetszett benne az a mondanivalója, de a kevés a győzelemhez vagy egy jobb helyezéshez. Lehet szégyen ezt mondani de én nem Mo. miatt néztem az Eurovíziót... :/
2015. máj. 27. 14:18
 13/15 Kini :)) ***** válasza:
Szerintem is jobb volt, mint a svéd, de nem ő tetszett a legjobban
2015. máj. 27. 17:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Rohadt jó szám volt amit Izrael küldött, de én 4. helynél nem helyezném előrébb. A svéd nyertessel úgyszint nem értek egyet. Valahol igazságtalannak is tartom, hogy folyton a svédek nyernek, vagy a top 5-ben végeznek legtöbbször. Nem mondom, hogy David Guetta koppintás, de abba a típusba tartozik. És ilyenből már rengeteg van, ezért szerintem semmi egyedi nincs benne..ellenben a lett dallal például.

Kiemelkedően a legjobb volt idén Albánia. Ezért én azt nem értem, hogy hogy lehet, hogy nem ő nyert...

Világszínvonalúan énekelte el a számot,ami mellesleg nagyon jó, pörgős szám pozitív üzenettel.

Dehát Albánia sajnos nem érhet el jó eredményt..

Pl.: Minden ország pontjai amit kiosztanak úgy áll össze,

hogy fele közönség szavazat, fele pedig zsűri szavazat.

Két darab ország volt idén ahol 100%-ig közönségszavazás volt,

(tehát nem számították be a zsűri szavazatát). Ez a két ország Montenegró és Macedónia.

Montenegrótól 10 pontot kapott Albánia, Macedóniától pedig 12 pontot!

Ha a zsűri nem húzza így le, aminek nyilván politikai okai vannak,

nagy valószínűséggel Albánia nyer, de minimum a top 3-ban lett volna.

Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de a kérdésedre visszatérve, Szerintem előbb nyerhetett volna az izraeli csávó, mint a svéd.:D

2015. máj. 28. 14:04
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 Te nem hallottál még az eurovíziós blokkszavazásról, drágám? :D
2015. máj. 28. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!