Csak én nem értem, hogy miért nem Izrael nyerte az Eurovíziós dalfesztivált? (zene mellékelve)
Rohadt jó szám volt amit Izrael küldött, de én 4. helynél nem helyezném előrébb. A svéd nyertessel úgyszint nem értek egyet. Valahol igazságtalannak is tartom, hogy folyton a svédek nyernek, vagy a top 5-ben végeznek legtöbbször. Nem mondom, hogy David Guetta koppintás, de abba a típusba tartozik. És ilyenből már rengeteg van, ezért szerintem semmi egyedi nincs benne..ellenben a lett dallal például.
Kiemelkedően a legjobb volt idén Albánia. Ezért én azt nem értem, hogy hogy lehet, hogy nem ő nyert...
Világszínvonalúan énekelte el a számot,ami mellesleg nagyon jó, pörgős szám pozitív üzenettel.
Dehát Albánia sajnos nem érhet el jó eredményt..
Pl.: Minden ország pontjai amit kiosztanak úgy áll össze,
hogy fele közönség szavazat, fele pedig zsűri szavazat.
Két darab ország volt idén ahol 100%-ig közönségszavazás volt,
(tehát nem számították be a zsűri szavazatát). Ez a két ország Montenegró és Macedónia.
Montenegrótól 10 pontot kapott Albánia, Macedóniától pedig 12 pontot!
Ha a zsűri nem húzza így le, aminek nyilván politikai okai vannak,
nagy valószínűséggel Albánia nyer, de minimum a top 3-ban lett volna.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de a kérdésedre visszatérve, Szerintem előbb nyerhetett volna az izraeli csávó, mint a svéd.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!