Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szerepel Izrael az...

Miért szerepel Izrael az Eurovíziós dalfesztiválon?

Figyelt kérdés
nem értem, mert földrajzilag nem oda sorolható. Csak én látom úgy, hogy csak azért vannak ott, hogy mindenhol ott legyenek, mert ők a nagy zsidó nemzet, és még az sem fontos, hogy nem is Európához tartoznak, de mindenképp be akarnak ide is férkőzni??
2012. máj. 23. 12:33
 1/8 A kérdező kommentje:
közben elolvastam itt pár választ, amiből megint csak az tűnik számomra ki, hogy ezeknek mindenhova elér a kezük és marhára nem zavarja őket, hogy nevetségesek Európa számára. Pénz beszél én meg csak ugatok..
2012. máj. 23. 12:36
 2/8 anonim válasza:
41%
jahm :/
2012. máj. 23. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Marokkó is volt már..
2012. máj. 23. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Azért, mert kultúrában inkább állnak közelebb az európai és észak-amerikai kultúrához (zsidó-keresztény kultúrkör), mint az arabokhoz vagy a perzsákhoz vagy bárkihez a Közel-Keleten. Nem kell itt semmi cionista összeesküvést sejteni.
2012. máj. 23. 13:22
 5/8 Andizsuzsi ***** válasza:
89%
Az Euroviziós Dalfesztivál egy, az Europai Műsorsugárzók Uniójának aktív tagállamai számára szevezett verseny. A tagság feltétele az, hogy az adott ország területe az euroapi sugárzási területen belülre essen. Nem függ össze sem a politikai sem a földrajzi határokkal. Így indulhatott izraeli (nem először), vagy 1980-ban marokkói versenyző is. Tag például Egyiptom és Jordánia is, onnan is indulhatnának versenyzők, ha akarnának. Nem kell mindent Izraelre és a zsidókra kihegyezni.
2012. máj. 23. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

PONT EZEN GONDOLKODTAM TEGNAP AMIKOR NÉZTEM A MŰSORT!

De lényegtelen hogy azt írják ki hogy izrael vagy azt hogy usa vagy tv2 vagy rtl :)

2012. máj. 23. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:
35%
Ezt a kérdést minden évben felteszi valaki.
2012. máj. 23. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:
51%
borzalmasak voltak :D mint egy paródia
2012. máj. 23. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!