Miért szerepel Izrael az Eurovíziós dalfesztiválon?
Figyelt kérdés
nem értem, mert földrajzilag nem oda sorolható. Csak én látom úgy, hogy csak azért vannak ott, hogy mindenhol ott legyenek, mert ők a nagy zsidó nemzet, és még az sem fontos, hogy nem is Európához tartoznak, de mindenképp be akarnak ide is férkőzni??2012. máj. 23. 12:33
1/8 A kérdező kommentje:
közben elolvastam itt pár választ, amiből megint csak az tűnik számomra ki, hogy ezeknek mindenhova elér a kezük és marhára nem zavarja őket, hogy nevetségesek Európa számára. Pénz beszél én meg csak ugatok..
2012. máj. 23. 12:36
4/8 anonim válasza:
Azért, mert kultúrában inkább állnak közelebb az európai és észak-amerikai kultúrához (zsidó-keresztény kultúrkör), mint az arabokhoz vagy a perzsákhoz vagy bárkihez a Közel-Keleten. Nem kell itt semmi cionista összeesküvést sejteni.
5/8 Andizsuzsi válasza:
Az Euroviziós Dalfesztivál egy, az Europai Műsorsugárzók Uniójának aktív tagállamai számára szevezett verseny. A tagság feltétele az, hogy az adott ország területe az euroapi sugárzási területen belülre essen. Nem függ össze sem a politikai sem a földrajzi határokkal. Így indulhatott izraeli (nem először), vagy 1980-ban marokkói versenyző is. Tag például Egyiptom és Jordánia is, onnan is indulhatnának versenyzők, ha akarnának. Nem kell mindent Izraelre és a zsidókra kihegyezni.
6/8 anonim válasza:
PONT EZEN GONDOLKODTAM TEGNAP AMIKOR NÉZTEM A MŰSORT!
De lényegtelen hogy azt írják ki hogy izrael vagy azt hogy usa vagy tv2 vagy rtl :)
7/8 anonim válasza:
Ezt a kérdést minden évben felteszi valaki.
8/8 anonim válasza:
borzalmasak voltak :D mint egy paródia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!