Csak én nem értem, hogy miért nem Izrael nyerte az Eurovíziós dalfesztivált? (zene mellékelve)
Szerintem pedig egészen hasonlóak. :D
Sőt, még kinézetre is.
Nagyanyámon kívül van élő ember aki ezt a szart nézi??
XD
Lássuk csak...
-teljesen zagyvalék a dal, 3 stílusváltás van benne kb. 1 percen belül úgy, hogy nem passzolnak egymáshoz
-a refrén elég gagyi, és tényleg gagyimulatós beütése van
-az meg pláne, hogy "én vagyok a király" szövegről énekel egy vonagló, táncolni nem tudó, gnóm fejűm köpcös 16 éves kissrác, akinél nemhogy a táncosok, de még a háttérénekesek is karizmatikusabbak voltak (mást biztos el tud énekelni hitelesen)
-ez egy dalverseny, nem buliverseny... még ha nem is a svéd volt a kedvencem, messze minőségibb zene, mint az a fos
Sziasztok!
Először is azt szeretném mondani, hogy nem kéne minősíteni és leszólni más munkáját, se a svédekét, se a izraelit stb. mindenkinek van egy véleménye és ízlése ami nem kell, hogy megegyezzen a másikéval hiszen ez egyéni... :)
Sztem se lehet összehasonlítani a cigányzenéhez az izraelit ahhoz képest h 16 éves és jó hangulatot csinált, muzikális és azért nem véletlenül jutott ki az eurovízióra..úgyhogy jár a dícséret, a refrén része olyan délies beütésű tipikus keleti zene...törököknél is hasonló zenék szoktak lenni, ettől függetlenül azért sztem is erős túlzás lett volna hogyha a ő nyeri meg.
A sévdek megérdemelték a győzelmet hiszen a dal is az előadás is, a produkció, háttér, dal mondanivalója... mindent ügyesen kreatívan és jól oldottak meg. Nekem sem ő volt a kedvencem de a top4-ben nekem benne van Svédország... :)) úgyhogy örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!