Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rammstein fanok! Ti örültök...

Rammstein fanok! Ti örültök Till szólóalbumának?

Figyelt kérdés
Asszem majd júniusban fog megjelenni. Én hogy őszinte legyek kicsit sajnálom, hogy nem a fiúkkal dolgozik, de remélem azért még lesz közös munkájuk. Aminek viszont kicsit sem örülök, hogy angol nyelvű lesz. De minek????? :((

2015. máj. 26. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:

én örülök, az előzetesek alapján jónak tűnik :) állítólag szeptembertől már a rammsteinnal fog dolgozni, szóval nem kell aggódni :D

Amúgy azért angol nyelvű mert peter tägtgren nem beszél németül

2015. máj. 27. 06:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Tényleg?? Újra a Rammstennal fog dolgozni? Jaj, de jó, ennek most nagyon örülök!!! :D Megnyugodtam, mert hallottam, hogy 50 éves kora után már nem akar zenével foglalkozni, meg hogy ez volt az utolsó albumuk meg minden. De akkor ennek most nagyon örülök! :D
2015. máj. 27. 07:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem egy angol nyelvű rádiós interjút hallottam, abban elég egyérelműen mondja, hogy "preproduction" kezdődik el szeptemberben. Azt is mondta, hogy ez általában 2 év, tehát 2017re várható az album :)
2015. máj. 27. 16:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Ó, de messze van az még...De nem baj, jobb később mint soha :)

Köszönöm a segítséget! :)

2015. jún. 2. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!