Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok segíteni hogyan...

Tudnátok segíteni hogyan juthatnék el erre a koncertre?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy Nirvana rajongó vagyok imádom Curtöt és nagyon szeretném egyszer élőben látni. Tudom hogy az ilyen nagyon hires emberek nem nagyon jönek magyaroszágra de én télleg nagyon szeretném látni curtöt élöben!!!

Nem tugyátok esetleh hogy akkor kört mikor utazik magyarországra? előöre is kösz

2015. máj. 22. 18:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó válaszoló! Te értelmi fogyatékos vagy vagy csak szimplán nulla szövegértésed van? Látom téged se tanított meg anyukád normálisan beszélni. Nem veszed az IRÓNIÁT???? És te minősítesz mást? Kész vicc vagy ember :D Ki mentegeti magát? A kérdező normálisan elmondta, hogy egy irónikus kérdés volt a mai társadalomról. És ha jól megnézed akkor az elírásokban is látszik, hogy a kérdező a kérdésben "Curt" míg a kulcsszavakhoz rendesen írta, hogy Kurt... Kb egy kis szövegértéssel és értelemmel észre lehet venni mi volt ennek a kérdésnek az oka.
2015. jún. 7. 12:06
 22/23 A kérdező kommentje:
Szerintem értelmesebben beszélek, mint a kérdésben amit eleve feltettem. Nem Kurt Cobainről vagy a Nirvanáról szól ez a durvább vicc, hanem a sok divat köcsögről. Nem is értem minek ragozom ezt nektek, ha normális a felfogása valamelyikőtöknek akkor felfogja. Mentegetőzni még akkor sem memtegetőznék, ha hülye lennék. Bevallanám, hogy jó ezt nem tudtam, köszi a felvilágosítást. Most remélem Happy End lett.
2015. jún. 8. 13:50
 23/23 anonim válasza:
kérlek mondd, hogy ezt nem gondoltad komolyan....
2016. ápr. 30. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!