Tudnátok segíteni hogyan juthatnék el erre a koncertre?
Nagyon nagy Nirvana rajongó vagyok imádom Curtöt és nagyon szeretném egyszer élőben látni. Tudom hogy az ilyen nagyon hires emberek nem nagyon jönek magyaroszágra de én télleg nagyon szeretném látni curtöt élöben!!!
Nem tugyátok esetleh hogy akkor kört mikor utazik magyarországra? előöre is kösz
Basszus, ha ezt viccnek szántad, akkor nagyon rossz vicc, ha meg komolyan gondolod, meg te vagy elég szánalmas.
Ha valakiért rajongsz, akkor a neten fellelhető alapvető információknak illik utána nézni.
Te...rajongók rajongója.
Te Nirvana fan, te vagy a Nirvana magyarországi hivatalosa rajongóinak az elnöke, igaz?
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ezzel nagyon csúnyán lejárattad magad -.-
Azt kell, hogy mondjam, minden vagy te, csak nem Nirvana rajongó.
Az meg, hogy 1-2 számuk tetszik neked, esetleg 1-2 címet is tudsz fejből, még nem tesz téged rajongóvá.
Kedves degenerált, tájékozatlan és fanatikus rajongókám...
Megnyugodhatsz, az első kommentelő tényleg szívatott!
2016. február 31.-én ad koncertet a "Mesterhármas Band", azaz Elvis Presley, John Lenon és Kurt Cobain, méghozzá a Budapest Parkban, és most kapaszkodj Teljesen Ingyen!!!
Kedves első kommentelő!
Kérlek ne szivasd szegény agyhalott tájékozatlan barmockát xD
Jó lett volna, ha még 6 évvel tovább él,
de sajna ez nem jött össze és '94ben elhunyt...
ami ha jól számolok 21 éve volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!