Tudnátok segíteni hogyan juthatnék el erre a koncertre?
Nagyon nagy Nirvana rajongó vagyok imádom Curtöt és nagyon szeretném egyszer élőben látni. Tudom hogy az ilyen nagyon hires emberek nem nagyon jönek magyaroszágra de én télleg nagyon szeretném látni curtöt élöben!!!
Nem tugyátok esetleh hogy akkor kört mikor utazik magyarországra? előöre is kösz
Szerintem azért mondja, mert poénnak szánta a kérdést. Legalábbis a borzalmas helyesírásából meg úgy alapból a kérdésből én erre következtetek.
Persze nem mondom, hogy jó vicc volt, már ha az volt, de egyébként nagyon jól tükrözi a mai fiatalok hozzáállását, múltkor egyik osztálytársam megkérdezte szereti-e a Nirvanát, tekintve, hogy ilyen póló volt rajta, ő meg értetlenül nézett. Mikor elmondtam neki, hogy ez egy zenekar, csak nevetett, hogy azt hitte valami márka vagy egy jó felirat, neki csak megtetszett a póló.
Azt nem értem én, hogy ezek hol nevelkedtek amúgy? Mert nekem tök alap, hogy tudom ki/mi volt, pedig jóformán még tervbe se voltam véve amikor meghalt, és a szüleim sem ilyen óriási Nirvana rajongók, hogy beavattak volna mindenbe, mégis tudom.
tegnapivoltam
Te majom, most már hova akarod kimenteni magad?
Akkor meg azért vagy szánalmas, mert ezzel próbálsz viccelődni, na döntsd el melyik a jobb...idióta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!