Hogyan lehetek világsztár dj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Dj szeretnék lenni.Zenéket is szeretnék készíteni főleg EDM stílusban!Példaképem:Martin Garrix
Jelenleg az Ableton live 9-el próbálok ismerkedni.Semmi tapasztalatom nincs egyenlőre, de nekem ez az életcélom hogy legalabb olyan ismert legyek mint Garrix és olyan jó is!Hogyan tudnám ezt megvalósítani?
14/F
2015. máj. 22. 15:53
1/6 anonim válasza:
Először is Dj iskolát kell elvégezni,mert van ilyen csak írd be a Google-ba ,hogy hol és mikor indul. A másik a Discóba kérd meg a DJ foglalkozzon veled ,ha normális segít,de persze nem ingyen.Ott majd megismernek ha ügyes vagy felfigyelnek rád.
2/6 anonim válasza:
Ilyen hozzáállással soha nem leszel Dj. Ők nem azért lettek híresek, mert azok szerettek volna lenni, hanem ez csak a mellékhatása a munkájuknak.
3/6 anonim válasza:
Ja, egyébként magam is zenélek. Abletonnal és Dj-zem is. De nem szeretnék befutni vagy ilyesmi. De mielőtt Abletonozok tedd le a szolfézsvizsgát és zongorázz minimum 2-4 évet. Szívesen segítek, ha szakmai kérdésed van de amit kiírtál egy hülye kérdés már bocs. 15/F
4/6 A kérdező kommentje:
Miért hülye kérdés?
2015. máj. 23. 12:51
5/6 anonim válasza:
a dj iskola a legnagyobbb hülyeség.
Ha van érzéked, és tehetséged, akkor menni fog. Ha nem, akkor tehetsz bármit.
Továbbá nem árt ha van lé......
6/6 Lolkecske válasza:
Ha zenéket akarsz csinálni nem fog menni ha nincs zenei képzetséged..
Kell hozzá hallás,tapasztalat stb.
Én 8 éve gitározom azon kívül doboltam zongorával is ismerkedek szóval ha nincs tehetséged a zenéhez akkor nem fogsz tudni jó zenét csinálni csak ilyen kalamolást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!