Szerinted Muri Enikőből vagy pl. Vastag Csabából lehet világsztár?
Figyelt kérdés
szerintem igen! szerinted hány év múlva lesz egy x faktoros világsztár?2013. ápr. 21. 10:19
1/7 anonim válasza:
Ha Celine Dion-ra gondolsz, aki annak idején az X-faktorban kezdte, akkor igen. De ők nemigen énekelnének külföldön.
2/7 A kérdező kommentje:
Celine Dion is x faktor nyertes volt? Nem tudtam!
2013. ápr. 21. 11:34
3/7 anonim válasza:
Dehogy volt. Az Eurovíziós Dalfesztivált nyerte meg 1988-ban.X Faktor csak pár éve létezik. Meg aztán Celine Dion és Vastag Csaba nagyon nem egy kategória.... :)
4/7 anonim válasza:
Vastag Csaba esélytelen, az is csoda hogy Magyarországon sikeres tud lenni (persze jó volt a marketing). Muri sem valami nagy szám, semmi egyediség nincs benne.
5/7 anonim válasza:
Persze ócsárold azt is aki még jó a szakmában!Bár szerintem se mennének külföldre,szerintem ők boldogok az itthon elért sikerekkel és közönséggel is.
6/7 anonim válasza:
Ha megnézzük, Rúzsa Magdolna, Muri Enikő és Vastag Csaba között nagyon nagy a különbség.
Szerintetek miért reklámoztatnak velük mindent? Az utóbbi kettőről beszélek. Rúzsa Magdi énekes, utóbbiak csak reklámozó, útmutató sztárok, vagyis velük reklámoztatják, ők mesélik az embereknek, hogy fogyjál le, hogy élj rendesen. Reklámozza velük a média ezeket a beteg most nagyon felkapott szokásaikat.
7/7 anonim válasza:
Mindkettő egy nagy nulla a rádióban hallható, világlágereket éneklő előadókhoz képest. "Azonnal elkapcsolom" kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!