Miért van az, hogyha egy világsztár jön Mo-ra, akkor bujkál?
Britney most koncertezik nálunk és mutatták a tvben, hogy amikor megérkezett, esernyővel takarták el. De miért? Miért kell titkolni, hogy megérkezett? Nem azért jön ide, hogy a rajongók lássák? Akkor meg mit bujkál?
Nem Csak Britneyre vonatkozik a kérdésem, hanem minden világsztárra, aki eljön hozzánk.
Ja, meg órákig állnak a hidegbe a rajongók a hotel előtt és arra nem képesek, hogy kimenjenek hozzájuk, vagy legalább kinéznének az ablakon. Miért ilyen távolságtartóak a rajongókkal? Én biztos kimennék hozzájuk, ha hideg van még meleg teát is kiküldenék nekik. :D
Ha az ő fejével gondolkodsz, neki ez egy munka. Annyit dolgozik, amennyire a szerződése szól, ergo amiért pénzt kap. Ha az annyi hogy kiáll a színpadra és elénekli x,y,z számot akkor nem köteles többet tenni. Mint ahogy egy munkahelyen te is csak a dolgodat vagy köteles elvégezni, de nem vagy köteles jó pofát vágni a kollégákhoz.
Én meg amúgy a rajongókat nem értem hogy mi a sz.rt állnak ott, hiszen a csapból is ezek a sztárok folynak, láthatják őket éppen eleget. Nem értem hogy mit várnak, mit remélnek? És ha mondjuk kinéz a sztár az ablakon vagy küld ingyen sütit akkor mi van? Nekem ez komolyan magas...
Mondjuk amikor Keanu Reeves itt volt, tök normális volt...
Szerintem a színészek jobb fejek, mint az énekesek.
Köszönöm a válaszokat. :)
Az utolsó előttinek üzenném, hogy a sztárokat láthatjuk eleget, de csak tvben meg újságban. Én nem szeretem pl. Britneyt, de a rajongóinak biztos hatalmas öröm lett volna, ha a csaj kimegy hozzájuk. Élőben sokkal nagyobb élmény látni egy világsztárt. Nem minden nap találkozhatsz világsztárral.
A 30 Seconds to Mars fiúk meg rendesek voltak,hogy kimentek a csajokhoz. Elvégre azért jönnek ide, hogy lássák őket a rajongók és nem feltétlenül csak a színpadon. Ezek szerint vannak normális világsztárok, akik nem olyan távolságtartóak.
De akkor sem értem, hogy sokan miért bujkálnak, lehetnének barátságosabbak a rajongókkal, elvégre belőlük élnek, ők veszik a lemezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!