Nincsközödhozzá kérdése:
Milyen akusztikus gitárt vegyek 40-45 ezerért?
Figyelt kérdés
Fingerstylra szeretném használni.2015. ápr. 19. 09:19
1/32 anonim válasza:
2/32 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában a Cort a legjobb gitár!
3/32 A kérdező kommentje:
Ezt a kettőt néztem:Epiphone Aj220 és Takamine G320
2015. ápr. 19. 17:10
4/32 Mojjo válasza:
Mondjuk nem tudom, fingerstyle-ra nem kifejezetten dreadnoughtot ajánlanék... bár ebben az árkategóriában nem nagyon lehet mást választani. Ahogy nézem, az általad írt Epiphone és Takamine is tömör fenyő fedlapos, ami elég pozitív - mindenképp ilyet keress ebben az árban, ne rétegzettet. Amúgy tőlem is egy szavazat a Cort gitárokra, ebben az árkategóriában nehezen verhetőek. :)
5/32 A kérdező kommentje:
2015. ápr. 20. 16:20
6/32 Mojjo válasza:
Ez egy cédrus fedlapú gitár, a többi lucfenyő volt =sitka luc). A cédrus kissé vastagabb, húsosabb hangot ad, míg a sitka luc kicsit tisztább, fényesebb hangot... teljesen ízlésfüggő, melyik is tetszik jobban. Érdemes bemenni annyi hangszerboltba, amennyibe csak tudsz, és végigpróbálni különböző gitárokat - cédrus és fenyő fedlapúakat is vegyesen.
7/32 A kérdező kommentje:
Gojjo köszi, ahogy említettétek megnéztem a cortokat és találtam 1-et Cort AD810-E
2015. ápr. 21. 15:16
8/32 Mojjo válasza:
Hát, pont nem arra a Cortra gondoltam, meg szerintem a többiek sem :D
Az egy full-rétegzett fából készült nagyon belépő gitár, az elektronika drágíthatja. Cortból egy Earth 70 lenne a jó választás.
9/32 Jóarc válasza:
Jómagam fingerstyle-hoz simán egy klasszikus gitárt ajánlanék, de ha mindenképpen akusztikusra vágysz, akkor én ódzkodnék a corttól.
Jasmine by Takamine JO-36 - ez egy egész jó gityó, a takamine leányvállalata vagy mi a tököm, illetve egy yamaha F310 TBS. Bírom a yamahákat, elég univerzális hangszerek.
10/32 A kérdező kommentje:
Értem, és honnan tudod, hogy ez a Jasmine jó gitár?:)
2015. ápr. 21. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!