Lány vagyok és nagyon szeretem a rapet pl Ak26, Awfull, Mr. Busta stb. Nektek mi a véleményetek a zenéröl meg hogy ilyet hallgatok?
Hát igen... de ez meg a saját igénytelensége, hogy ha ennyiből megél akkor minek minőséget gyártani.
Ha Tupac is így gondolkozott volna... atya ég.
Engem alapvetőleg zavarna az, hogy a buta fiatal elvakult fanokon kívül mindenki igénytelen sz#rnak tart aki csak káromkodik, akkor alap, hogy nem jobban folytatom ezt a bélsárt, hanem inkább megmutatom mit tudok.
De valószínű az állandó pörgés, gyógyszerezés, idegeskedés kicsit már kicsinálta az embert...
Tessék, itt van: https://www.youtube.com/watch?v=1x3umF0bU1E .
Itt van, 8 éves kisgyerek. 8 éves kisgyerek agya pl így át van mosva, ez a mai generáció. 8 évesen én bőven lent játszottam a barátaimmal, vagy átjöttek hozzám. Káromkodni stb tud, de a verdák még ott van mögötte. És azért csinálja ezt, mert menőnek hiszi. Oké, mikor én voltam 8-10 éves akkor énekeltem ilyen Flour Tomi számokat, meg SP számokat. Csak annyi különbséggel, hogy én a barátaimnak, mert megasztárt játszottunk -.-".
Tehát alapvetően nem is az a nagy probléma, hogy énekeli (na jó, valójában az, mert eléggé agresszív szám) hanem az, hogy meg is osztja youtubeon. "Reped a bőröd, tudom én a koksztól" azt se tudja mi az a koksz (mármint a kisgyerek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!