Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lány vagyok és nagyon szeretem...

Lány vagyok és nagyon szeretem a rapet pl Ak26, Awfull, Mr. Busta stb. Nektek mi a véleményetek a zenéröl meg hogy ilyet hallgatok?

Figyelt kérdés

2015. márc. 29. 19:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%
#9 Mindenki eldönti, hogy mit hallgat. Szerintem a legprimitívebb emberek csinálják csak azt, amit te, hogyha nem tetszik ez a zene, akkor egyből elkezded fikázni. Én pl. ki nem állhatom a mulatós zenét, meg a jazzt, de minden zenét egyenlőnek tekintek. Attól, hogy nekem nem tetszik, másnak tetszhet. De ha nem tetszik, akkor minek írsz ide? Ezt sose tudtam megérteni. A Mr.Bustás kérdések alatt több a negatív, mint a pozitív komment. Miért foglalkoztok vele ennyit, ha annyira utáljátok. Én se járkálok pl. Dopeman oldalára vagy a tököm tudja hova. De nektek ebből áll az életetek. Egész nap Bustára vagytok rápörögve és szinte csak vele foglalkoztok a saját életetek helyett. Amúgy egy statisztika szerint a hallgatóinak a 14%-a 14-17 éves. Értelmes emberek hallgatják, orvosok, tanárok, tűzoltók, katonák. A fiatal hallgatóknak pedig azért jó, mert van kire felnézniük, van tartalma a daloknak.
2015. márc. 31. 20:35
 12/23 anonim ***** válasza:
56%
"Értelmes emberek hallgatják, orvosok, tanárok, tűzoltók, katonák. "- Ne haragudj de ezen a részen már sírva röhögtem. Ha az általad felsorolt "értelmes embereknek" ilyen ratatata madafaka színvonalú zenére van igénye, akkor tényleg súlyos szellemi válságban van ez az ország...
2015. márc. 31. 20:40
 13/23 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy kedves okoskodó. Te elolvastad egyáltalán a kérdést?!

"Nektek mi a véleményetek a zenéröl meg hogy ilyet hallgatok?"

Én szerintem maximálisan kielégítő választ adtam erre a kérdésre...

2015. márc. 31. 20:41
 14/23 anonim ***** válasza:

Kedves 28%-os válaszoló!

Ne haragudj rám. Most már világossá vált minden, találtam egy képet, ami cáfolhatatlanul meggyőzött.

[link]

Csak úgy sugárzik a háttérbe lévő embereken hogy mind két diplomás, doktor, professzor meg Nobel Díjas tudós. Kétség sem fér hozzá.

2015. márc. 31. 20:46
 15/23 anonim ***** válasza:
"A fiatal hallgatóknak pedig azért jó, mert van kire felnézniük, van tartalma a daloknak."- Például a fiatalok becsületet és gerincességet tanulhatnak tőle. Szólj be mindenkinek, aztán ha valaki felelősségre von, akkor szaladj a rendőrökhöz.
2015. ápr. 1. 12:19
 16/23 anonim ***** válasza:

Pont ez a rap legallja. 0 szöveg, semmi mondanivaló, káromkodás, divatos témák pl. rib#ncok oltogatása, kamugengszterkedés stb.

13 éves lányként ilyet hallgatsz az maximálisan gáz.

Annyi jó rapper van itt az országba, Rhino, Funk, AKPH, Beat, Hibrid meg még rengeteg akik értelmes zenéket csinálnak, de neked pont a divatszart kell hallgatnod ami még viccnek is rossz.

2015. ápr. 1. 17:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Persze, hogy MR.bustat, stb sokan hallgatják, mert a sok 10 évesnek az a példaképe, hogy egy kivarrt beszari alak káromkodik. Az Awful, meg az AK26 egy fokkal jobb, Ak26-nak régebben még értelmes számai is voltak, de amikor pl én meghallottam azt a Báttya című dalt, a hányinger kapott el. Ezt nem lehet RAP-nek nevezni. Azóta mindenki mindenkit báttyáz. A szöveg meg semmit mondó. A hallgatók meg nagy gangsternek hiszik magukat, közben MR.busta a legtávolabb áll a gangsterségtől, még is arról rappel. A legjobb amikor látom azt, hogy RTM szektor, és ilyen kis 10 évesek emelgetik a kezüket, ilyenekből lesz az elbaszott gyerek. Persze én leszarom ki mit hallgat, de ha igényes Rap-re vágynál, és nem a tömegre, nem arra amit mindenki hallgat, akkor szétnéznél a Bloose Broavaz kiadó körül, számtalan faszántos Rapper van aki Rapper is valamiről, csak nincs 10000000000 nézettsége YouTubeon. Példának pár: AKPH, Barbárfivérek, DSP, Nomagrof, Tirpa, Said, Siska Finuccsi. Persze MR.Bustának is vannak értelmes számai, de azok 2010 környékén voltak. Meg amikor látom hogy elmennek ilyen RAP koncertekre, és mégig playbackelik az egészet :DD. De azért mindenki lenézi a Rockereket, pedig egy rock koncerten normálisan játszák el a zenét, normális hangszerekkel. Meg látom, hogy mindenki veszi ezeket a szar AK26 pulóvereket. Jó, nem is írok többet, én elfogadom ezeket (vannak ilyen haverjaim, ismerőseim.) de a szemembe ez egy nulla
2015. ápr. 3. 15:00
 18/23 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=Bq5ZS2Uwj64

tessék basz*dmeg, itt van MR.Busta szókincse, és a számainak az értelmessége. Szavak egymás mellé berakva.

"Kati mamát előbb néztém gangsternek, mint Mr.Bustát, és a cserkészcsapatát."

2015. ápr. 3. 15:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Azért ilyen számot 20 on akárhány éves rappelés után előadni... mindent elmond róla.
2015. ápr. 3. 16:26
 20/23 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Busta többre képes lenne, de tudod ő ebből olyan vígan megél :)). A sok baromnak ez kell, hát ő ezt csinálja.
2015. ápr. 3. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!