Lány vagyok és nagyon szeretem a rapet pl Ak26, Awfull, Mr. Busta stb. Nektek mi a véleményetek a zenéröl meg hogy ilyet hallgatok?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 19:24
1/23 anonim válasza:
Én gyűlölöm a rapet is meg a magyar zenét, a magyar rapet meg főleg. De felőelm azt hallgatsz, amit akarsz. :D
2/23 A kérdező kommentje:
en se szeretem a magyar zenét de a rapet igen ,,:)
2015. márc. 29. 22:33
3/23 anonim válasza:
nem éppen hétköznapi az a lány aki Awfult hallgat :D
am + pont, de csak akkor ha nem egy lemezt fújsz kívülről és nem a mostani gagyikat hanem a régebbieket :D
4/23 anonim válasza:
ez nem rap...
ez a rintintin "b+ az anyád mert kemény vagyok b+, busta vok azt beoltok mindenkit" ez nem rap.... ez szavak egymás utáni elmondása, aminek a raphez semmi köze, mert a mondani való 0... de mindegy, az ilyen kemény riltrill pitbulloknak ezt nem lehet megmagyarázni:D
amúgy hány éves vagy? 15 éves korig ez még elmegy hóbortnak, de 15 felett ez már elég gáz dolog:D
5/23 A kérdező kommentje:
fejböl fujom a regiket meg az ujjakat is . de amit nem szeretek anyira azt nem fujom ugy mint az ósszs többit :D
2015. márc. 30. 15:54
6/23 A kérdező kommentje:
13 Vok :D
2015. márc. 30. 16:36
7/23 anonim válasza:
Mindig is ilyen lányról álmodtam. Járunk?:DDD
8/23 anonim válasza:
A rape-t nem hiszem hogy szereted, mert az megerőszakolást jelent. A rappet meg szerintem még annyira sem szereted, mert amiket felsoroltál annak köze nincs hozzá. Ezek ócska divat konzumszarok. Rohadtul nem rappzenét gyártanak, hanem fogyasztási terméket. Mind ezt a legostobább alantasabb szellemi szinten tengődő fiataloknak/felnőtteknek.
9/23 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy 13 évesen még el megy, hogy valakinek ennyire nincs kiforrott ízlése, de azért pár éven belül embereld meg magad. Kiforrott ízlésvilággal rendelkező emberből az ilyen ertéem garázs fekália produkciók csak a heveny hányingert tudják kiváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!