Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » ASUS Xonar DG Hangkártya...

ASUS Xonar DG Hangkártya mennyire ajánlott? - Többit lent!

Figyelt kérdés

Mennyivel jobb ez a hangkártya mint az alaplapim?

Erősítővel fel szerelt hangcuccal szeretném hajtani, arra vagyok kíváncsi h ez a hangkártya meg felelne hozzá?

Tehát nekem nem fejhallgatóra kellene ez a hangkártya sőt nem is 5.1/2.1-re, Rendes nagy hangfalakat szeretnénk vele hajtani. Többet dobna a hangzáson mint az alaplapi?

2015. márc. 26. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen az alaplapi és milyenen a hangfalaid. Nekem Asus Xonar D1 hangkártya van és Edifier HCS2330+ hangfal. Tényleg jobban szól, de azért nem vagyok elájulva. Persze ez nem egy túl komoly stereo rendszer.
2015. márc. 27. 17:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Realtek alc889 alaplapim.

Erősítőm: Pioneer sa-330, hangfalak: Pioneer cs-656, Subwoofer: Jbl 1200w...

2015. márc. 28. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Aha, az egy jó fajta alaplapi kártya. Én nem venném meg a DG-t, nem biztos hogy hallanál különbséget. Inkább valami komolyabb hangkártyát vagy USB-s DAC-ot, de ezekért már elég sok pénzt elkérnek.

Itt egy teszt:

[link]

Itt is azt írják, hogy nem nagyon volt különbség.

2015. márc. 28. 13:52
 4/4 A kérdező kommentje:

értem! köszi válaszod, inkább akkor maradok az alaplapinál! majd ha egyszer fel vet a pénz rá kukkantok egy felső kategóriáshoz :D

az meg nem most lesz ;)

2015. márc. 29. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!