Miért nem szeretik/utálják sokan a Kárpátia együttest?
Az ilyen NKS meg kilakikitt zenék szövegileg nagy számok??
bocs hogy így 2 év után írok!
én bírom őket 15/F
"Akár szereti valaki a Kárpátiát, akár nem, a szöveg a lényeg. Nem azt kell nézni, hogy mennyire bugyuta hanem hogy mit akar mondani!!!!!! Minden szám egy-egy téma: haza, háború, szerelem. Ezek az élet fontosabb szavai közé tartoznak. Ezen kellene gondolkodni."
Épp ellenkezőleg gondolom. Felőlem nem kell megváltani a világot, énekelhet nekem a strandolásról is, de látszódjon a szövegen, hogy 5 percnél többet fektettek bele, ne legyen bugyuta, és ne csak azért írják, mert rímel. Pl. a Tankcsapdára igaz az utóbbi: néha szerintem végig sem gondolják a rímeiket, csak rímel, aztán jó napot. Zeneileg sem nagy szám a Kárpátia. Tankcsapda, és Kárpátia koncerten is voltam már, nem éreztem a feelinget, amiről beszéltek. Pedig szeretem a rockot.
Utolsó vagyok. Egyébként azzal értek egyet, aki írta, hogy azért, mert más az ízlésük. Nem kell mindenkinek szeretnie. én épp azt látom, hogy sokan szeretik.
Régi a kérdés, de azért hozzászóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!