Miért nem szeretik/utálják sokan a Kárpátia együttest?
Pedig lehet. Voltál már dicoban? XD
Egyébként azt képzeld el, amikor egy zenekar nem is nemzeti érzelmű, csak a "hú de beb*sztunk" és a "dejót sz*rtam" témák alá rak hasonló zenét.
"Pedig lehet. Voltál már dicoban? XD"
AZ a helyzet, hogy én rengeteg hangszeren játszom, mellette pedig elektromos zenét is csinálok. És még a legprimitívebb diszkózene összehozása is sokkal szöszmötölősebb, mondjuk ki, több és igényesebb munkát megkövetelő feladat, mint az, hogy a hasamra csapva kitalálok néhány akkordot, és akkor négy percen keresztül zúzom a kvinteket, a dobos meg rátesz valami negyedes alapot.
Marty Friedman nem csak egy gitáros! Több együttesben is játszott!
No comm.
Korrekt az utolsó válasz, korrekten jellemzi a kárpátiát: nemzeti-POP és nem rock! Én nacionalista vagyok, még sem szeretem a kárpátiát, mert nekem az nem rockzene, amit nyújtanak, csak egy nyálas csöpögős poposított valami, ami aztán megfelel mindenkinek. Meg lehet nézni 1-1 kárpátia koncert közönségét is: diszkósok, popperek, jellegtelen kommersz töltelékemberek. Átlagéletkor 15 alatt. Még ez sem lenne baj, ha a közönség 90%-a nem lenne totál részeg és nem verné a mellét nagy semmire, meg a vasággyal együtti 50 kilójára. Jártam jó pár ilyen koncerten, tudom mit beszélek, nem csak kívülről néztem.
Menjetek el egy Archívum koncertre - teljesen más élményt nyújt, persze ők nem is a népszerűségre meg a pénzre mennek.
És egy személyes ok: azok a régi bakanóták, katonai dalok amiket feldolgoztak elsősorban háborús énekek, nem pedig bulizásra valók. Mindegyiket a szomorúság, a reménytelenség szülte - erre előáll pár zenész és leadják részeg fiataloknak mulatós stílusban. A meggyalázása a régi nótáknak az egész!
Ahogy a magyar zászlónak és az árpád-sávnak is a meggyalázása, amikor koncerteken magukra húzzák, ráfekszenek, leöntik sörrel, a derekukra kötik. Ez a meggyalázása az egésznek.
És a legroszabb, hogy még csak fel sem fogják. És a kis tinik magyaráznak az öreg motorosoknak. Vicc az egész komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!