Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik együttest/énekest...

Melyik együttest/énekest tartod irritálónak?

Figyelt kérdés
Én a Jonas Brotherst. Pedig nem szokásom utálkozni, mondjuk őket sem utálom csak egyszerűen idegesítenek:D
2011. szept. 6. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
sp,fluor
2011. szept. 6. 16:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sp, Fluor, MM, Justin Bieber
2011. szept. 6. 16:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Most sokan lehurrognak, de én nem bírom a U2-t és a DM-ot. Ettöl függetlenül jó együttesek, ha ennyi rajongójuk van.
2011. szept. 6. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából az összes egyéni előadót az elmúlt évekből (nyilván vannak kivételek). Mindigis voltak tehetségtelenül felajnározott énekesek, de a maiak mindenen túlszárnyalnak.
2011. szept. 6. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

A Jonas Sisterst en is:)

Egyebkent: Az osszes mostani felkapott enekest.Az valo igaz, h Bieber-nek van hangja, de egyaltalan nem kreativ es kicsit irritalo:)

A techno is irrital...nem zene:p

Meg az acdc-t, a legszerencsesebb banda a vilagon :D

2011. szept. 6. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Skillet!
2011. szept. 6. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
sp fluor mm beiber selena gomez milli ciprus ramms+ein énekese
2011. szept. 6. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
jameg a jonas sisters(elmésxD)aztse haggyuk ki...
2011. szept. 6. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A nagyon felkapott, szinte semmi produkcióval rendlekező, egyéniség nélküli unalmas hulladékokat. Britney spears például világ életben egy ilyen előadó volt. De szerintem anno Jimmy Hendrixet is túl ajnározták, a rémesen hosszú improvizálásaival az unalmas zenéjében, nem egy Queen szint. Nameg ezeket a tini sztárokat, egy sztár akkor jó ,ha kiforrott, felnőtt egyéniség, a pózer erőltetett majmokat, utángyártott stílusú bandákat sosem kedveltem. nem azt mondom ,hogy csak úttörő stílus zenészeket hallgatok, de azonos kategorián belül is lehetnek több egyediséggel rendelkező együttesek, akik mind egyenértékű produkciót tudnak, nem pedig csak egy az egyben majmolni valami régebbi megelőzőt.
2012. júl. 9. 04:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!