Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ócó kínai Capo jó valamire,...

Ócó kínai Capo jó valamire, vagy nem éri meg azt a 400Ft-ot sem?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyeneket találok, ha az alap feladatát ellátja, akkor inkább nem veszek itthon 1000 fölött, nem is lenne gyakran igénybe véve, tehát komolyabban a tartósság sem számít. Személyes tapasztalatoknak örülnék főleg, de tapasztalat nélküli szakértői vélemény is jöhet, ezeket előre is köszi!

2015. márc. 26. 01:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van, én se értem.. de segítek neki, vagy minimum megpróbálok. kezdőnek,otthonra olyan felesleges,pénzkidobás a wireless mint dobosnak a gitárhúr...
2015. márc. 28. 15:35
 22/25 anonim ***** válasza:
először tanulj meg haladóra,szinte bármit tudj eljátszani és utána már gondolkodhatsz a cuccaidon. Főleg ha sikerül valami formáció! Addig semmi értelme,mert minden tök jó :)
2015. márc. 28. 15:38
 23/25 A kérdező kommentje:

Legyártottam a koax kábelt, és csak bámultam, mikor leesett hogy semmivel nem jobb a rendszer az előző felálláshoz képest. Valószínűleg rosszul hittem, mikor azt gondoltam, hogy a kábel az egyik leggyengébb láncszem. Szerintem a kábel kétségtelenül jobb az előzőnél, de a hangszedő lehet zajos ez esetben, vagy akár az erősítő (azt mondjuk kétlem).

Hát százezrem nem is lett volna wirelessre, csak arra gondoltam, hogy összetákolok valami FM (ja, tudom barom ötlet) adó vevőt itthoni cuccokból. Minden esetre köszi a megállapítást a kábellel kapcsolatban, így igazából én is hasonlóra jutottam.

Aktív Gitár, igazából ehhez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni :D De amúgy jogos. Az a tényállás viszont, hogy amint már említettem, nem akartam venni wireless-t, sőt, high end kábelt is csak legyártani akartam (meg is tettem). Capo-t is szívesebben gyártottam volna, meg hevedert is, csak ahhoz nincs alapanyag. :D

Bármit sose fogok tudni haladóra eljátszani (Dragonforce: Through the fire and flames tökéletes példa). Green day-től néhány egész jól megy. Ha a basszusgitárra gondolok, ott is csak gyakorlás hiányzik.

DE! Sokkal kényelmesebb lenne úgy gyakorolgatni, ha a kompresszor (egyelőre virtuális effekt PC-n) nem a zajt nyomná rá 50dB-el (tudom, az 0dB, de az 50 jobban hangzik) a torzítóra. Vagy akár közvetlen az erősítőre, az sem hangzik jól. Szóval ennyi indokom van igazából a cuccom fejlesztésére, de a kövi nagyobb befektetés (majd min 1 év múlva) tuti egy komolyabb külső hangkártya lesz (pl Alesis core 2 (ha találok MO-n 2-est)), utána meg ahogy alakul, vagy gitár, vagy erősítő, vagy akármi.

2015. márc. 28. 20:48
 24/25 A kérdező kommentje:

[link]

Az is lehet, hogy ilyet veszek, a core 2 elég esélytelennek tűnik.. csak core 1-et kapni

2015. márc. 28. 20:56
 25/25 A kérdező kommentje:
Megjött a capo! Felraktam basszusgityóra, rögtön el is tört. akik még nem tettétek, NE VEGYÉTEK MEG!
2015. ápr. 7. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!