Ócó kínai Capo jó valamire, vagy nem éri meg azt a 400Ft-ot sem?
Ilyeneket találok, ha az alap feladatát ellátja, akkor inkább nem veszek itthon 1000 fölött, nem is lenne gyakran igénybe véve, tehát komolyabban a tartósság sem számít. Személyes tapasztalatoknak örülnék főleg, de tapasztalat nélküli szakértői vélemény is jöhet, ezeket előre is köszi!
Jaja, vettem is egy strap lockot basszgityómra, csak rohadtul drága első ránézésre, 600Ft körül van 1 db. EGY DB. párban kéne ezeket, nem?! amúgy ez a capo eladója jó gyorsan feladta a cuccot, már a rendelés napján.
Gitár kábellel kapcsolatban pedig azon gondolkodom, hogy csinálok magamnak egyet, csak nem tudom, honnan lehet beszerezni megbízható jack dugót (aminek nem műanyag, hanem pl bakelit a belseje, meg nem esik szét első bedugáskor és hagyja a fejét az erősítőben) ésszerű áron.
nem hiszem, hogy olyan szar capo,biztos használható!
nem nagyon használok kábelt, koncerten legalábbis nem, amit meg stúrióban,itthon használok az g..idrága cucc volt,szóval ebbe nem tudok segíteni.. ja de fogok tudni, mert az egyik haverom poénból rendelt ebayól egy ilyen 600ft-os kábelt :DDD majd leírom a tapasztalatot ha megjön és kipróbáltuk/ta/tam :D
Megbpróbálható,sose kísérleteztem még ilyennel..! Én egyébkébt wireless rendszert használok.. csak otthonra használnád a kábelt vagy esetleg van már lehetőség próba,koncertre is?
Megjött az ebayos cucc, holnap már tudok írni róla! :)
Az gyors volt! :D Nem hinném, hogy nagyon hamar színpadra kerülnék, csak augusztusban kezdtem a basszusgitárt, a szólógitárt meg újévkor kb, szal van még mit tanulni :D meg sajna nincs is kivel, haverok nem tudna gitározni, énekelni annyira sem, dobfelszerelésük sincs, meg ugy jóformán semmi alapanyag így össz. egy "zenélgetős társasághoz", mert ha lenne sem nevezném még zenekarnak :D
Wirelessen már én is gondolkodtam, csak 2 dologtól félek: 1.: zajos lehet a rendszer, ki tudja, milyen jelek vannak errefelé. Erre főleg a ~950Hz wireless fejesemből következtetek.
2.: ha magában is zajos, (majd a jövőben) valami vicceskedvű hülyegyerek előkap a koncerten egy jammert és süketülés level 500 :D
Na megnéztem, rg6u coax kábelem van, ami jót jelent, mert rákerestem, ezt találtam: [link]
Remélem jó gityóra :D ha nem, akk meg van 1 fasza hangfalkábelem. arra biztos jó :D
Ma ki is próbáltuk.. az árához képest nem egy rossz cucc, használható. Szerintem nincs lejjebb a szintje a linkelt Rockcablenél.. otthoni szórakozásra megérte a 600 ft-t teljesen..
Az én wirelessem eddig mindenhol megállta a helyét. Kegyetlen jó cucc, szerintem a világ legjobbja! Minden kábelnél jobb... mondjuk bele is fájt 100k-ba de vissza is hozta már rég az árát :DDD de neked otthonra tényleg elég egy olcsóbb kis kábel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!