Ócó kínai Capo jó valamire, vagy nem éri meg azt a 400Ft-ot sem?
Ilyeneket találok, ha az alap feladatát ellátja, akkor inkább nem veszek itthon 1000 fölött, nem is lenne gyakran igénybe véve, tehát komolyabban a tartósság sem számít. Személyes tapasztalatoknak örülnék főleg, de tapasztalat nélküli szakértői vélemény is jöhet, ezeket előre is köszi!
Mint mindig, megint lefelejtettem valamit: a gitárom egy olcsóbb stratocaster.
túl görbe a fogólap (asszem kicsi a rádiusza?) és ceruzával nem sikerül :D
Ez a jó minőségű Kyser kápó kínai másolata, ha a rugó jó meg a két rész illesztése, működnie kell.
Ha nem zavar, hogy 2-3 hét alatt ér ide...
Szuper! Kösz az infót! A szállítási idő nem gond, volt amire 45 napot vártam, addigra megjött, közben 40. napnál visszafizették :D
Am ha a rugó gyenge, az van itthon, ha az illesztés gagyi, arra meg van reszelő :D
Nem tudom, de elég gagyinak néz ki, ócska, kemény, kiszálasodott anyag, a fene tudja mennyire stapabíró a vége, műbőrnek tűnik.
Ezen nem filléreskednék már, az egyik legfontosabb kiegészítő, hogy ne verd a földhöz a gitárt. Miért nem veszel egy normális szíjat inkább?
szerintem a Capo megér egy próbát, lehet én is megrendelem, múltkor akartam venni, és egyetlen normális 16 euró volt..
Hevederből meg én is inkább jobbat ajánlok, mert mégis csak az tartja a gitárt... én egy egyszerű Warwick hevedert ajánlok, én 5 euróért (1500ft) vettem gitárboltban egy 7,5cm verziót, ami szerintem sokkal jobb mint a 5cm-ek mivel ez nem vágja annyira a vállad.
Amúgy meg árulnak ilyen strap lock-okat, amiket ha felszerelsz, akkor ha felteszed a hevedert, akkor rá tudod erősíteni, így soha nem fog lecsúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!