Rockerek! Szerintetek a tankcsapda nem túlértékelt kissé?
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 22:33
11/20 A kérdező kommentje:
Én nem mondom, hogy pop, nem is erre gondoltam, amin a vita elindult. Én csak Lukács Laci hangját nem tartom valami nagy számnak, és a szövegeiket sem.
2015. márc. 24. 00:40
12/20 anonim válasza:
mindenkinek más a véleménye :D ...ezt valaki elfogadja, valaki nem ..ez van , ezt kell szeretni .
Én imádom a hangját és a szövegeit . A lemezeit már rongyosra hallgattam de még mindig nagy kedvenc kiskoromtól kezdve :D
13/20 anonim válasza:
#10 Ha Magyarországon maradunk: Pokolgép, Ossian, Akela, Dalriada, Kalapács, Moby Dick, vagy pl. régiek közül Omega, LGT, Piramis, Beatrice, Bikini...
14/20 anonim válasza:
Szóval a Bikini szerinted nem populáris, míg a Road/Depresszió igen?
Azt mégis hogyan...??? :D
15/20 anonim válasza:
Szerintem tipikusan az az együttes, ami 12 évesen nagyon keménynek és nagyon menőnek tűnik, aztán ahogy felnő az ember, rájön, hogy ez bizony a normális rockzenétől fényévnyi távolságokra van. Nem kemény és még csak nem is érdekes, max nosztalgiából lehet hallgatni. Arra jó, hogy az emberrel megszerettesse a rockzenét, aki aztán mélyebbre áshat a stílusban, majd miután talált valami igényesebbet, elfelejthesse örökre, hogy ő ezt valaha is nagyon jónak találta. Az említett Roadra és a Depresszióra is ugyanez érvényes.
16/20 anonim válasza:
#14 Úgy, hogy a Bikini zenéjében van fantázia és örömmel csinálják, míg a Depresszió dalai olyanok, mintha gyártósoron készülnének, havi bérért.
17/20 A kérdező kommentje:
Köszi. annak örülök azért, hogy senki nem vette nagyon magára a kérdést, bár látom, van veszekedés, de azt nem én robbantottam, mert én nem a poposodásra gondoltam. Azzal amúgy is egyetértek, hogy inkább változatosabb legyen valami, mint önismétlő. Egyébkánt én nem gondolom, hogy a rock zene lényege az lenne, hogy nagyon kemények vagyunk, ezért nem a Tankcsapda keménységét kritizálom.
2015. márc. 24. 22:40
18/20 anonim válasza:
De,teljesen egyet értek.A régi számok sokkal jobbak,most meg halmozzák egymásra a rosszabbnál rosszabb lemezeket,csak a pénz miatt.Amúgy a Hammer World-öt sem értem,szinte minden havi számban van egy Takcsapdás cikk.
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket.
2015. márc. 26. 17:15
20/20 anonim válasza:
Nem vagyok rocker, de túlértékelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!