Ti nem gondoljátok túlértékelt színésznek Johnny Deppet?
Sok ismerősöm áradozik róla, de szerintem ez túlzás. Sok helyen olvasom, hogy milyen fantasztikusan játssza az excentrikus figurát, de szerintem túljátssza. És hát a filmjei mind ugyanolyanok, és azok is gagyik.
Mielőtt megkérdezitek nem, nem láttam a régebbi filmjeit, csak a Cry Babyt, de egy jó színészhez hozzátartozik, hogy milyen felkéréseket fogad el. Ha minden gagyi felkérést elfogad, akkor én nehezen nevezem jó színésznek. és hát zenészeknél is furcsa, amikor a 30 évvel ezelőtti slágerekből próbálnak megélni.

Egy kicsit.
Bár azért meg kell vallanom, helyt áll rengeteg szerepben.
Csak úgy összehasonlításként: Willy Wonka, Jack Sparrow, meg mondjuk Edward. Három teljesen különböző szerep. És szerintem mindben jól alakított.
De talán tényleg túlértékelt kicsit.

"Burton filmjei szerintem elég rosszak."
valószínűleg veled van a probléma, így viszont értem, mért nem szereted deppet. az ed wood szted egy rossz film??

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!