Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti nem gondoljátok túlértékelt...

Ti nem gondoljátok túlértékelt színésznek Johnny Deppet?

Figyelt kérdés

Sok ismerősöm áradozik róla, de szerintem ez túlzás. Sok helyen olvasom, hogy milyen fantasztikusan játssza az excentrikus figurát, de szerintem túljátssza. És hát a filmjei mind ugyanolyanok, és azok is gagyik.

Mielőtt megkérdezitek nem, nem láttam a régebbi filmjeit, csak a Cry Babyt, de egy jó színészhez hozzátartozik, hogy milyen felkéréseket fogad el. Ha minden gagyi felkérést elfogad, akkor én nehezen nevezem jó színésznek. és hát zenészeknél is furcsa, amikor a 30 évvel ezelőtti slágerekből próbálnak megélni.

2015. márc. 21. 16:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Én?"

nem, nem neked mondtam

2015. márc. 22. 19:45
 12/16 A kérdező kommentje:
Szerintem meg senkivel sincs probléma csak azért, mert nem szeret valamit. Én sem gondolom, hogy probléma van azzal, aki szereti Deppet, csak túlértékeltnek tartom.
2015. márc. 22. 19:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A véleményedhez természetesen jogod van, még ha butaság is.

Nézd meg tőle:

-Félelem és reszketés Las Vegasban

-Fedőneve: Donnie Brasco

-Halott ember

-Don Juan de Marco

-Ed Wood

Ha ezek után is túlértékeltnek érzed, akkor legalább elmondhatod, hogy valamennyire ismered is a munkásságát, nem pedig a gagyi meséi alapján alakult ki a véleményed.

2015. márc. 22. 20:13
 14/16 A kérdező kommentje:
Rendben van. De akkor sem hiszem jogosnak, hogy az ízlés butaságnak nevezhető. de rendben van, majd belenézek.
2015. márc. 22. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, bár megértem, hogy aki csak a mostani filmjeit nézi, az meg van győződve róla, hogy egy olcsó ripacs.

Nekem, aki régről szeretem őt, szó szerint fájnak az olyan filmek, mint pl. a Mortdecai. Johnny Depp és Ewan McGregor mindketten nagy kedvenceim, de ezt a filmet konkrétan többször is ki akartam kapcsolni, annyira borzalmas.

És sajnos Deppnek nem ez az első szörnyű filmje.

Ugyanakkor nem lehet elfelejteni az olyan alakításait, mint a Cry Baby, Ollókezű Edward, Gilbert Grape, Don Juan De Marco, Donnie Brasco, Az Álmosvölgy legendája, a Csokoládé, a Titkos ablak, Charlie és a csokigyár, Sweeney Todd, Közellenségek, az Utazó... szóval az igazi nagy filmjeit, amikor még nem állt be ripacsnak.

Ha ezeket el tudta játszani, akkor az azt jelenti, hogy jó színész. Más kérdés, most egyáltalán hogyan nem fordul fel a gyomra az újabb filmjeitől. Én nem értem. :( De nem ő az egyetlen amúgy, aki megdöbbentett: mint említettem, Ewan McGregor ott van mellette ebben a Mortdecai nevű förmedvényben, és persze ne felejtsük el Liam Neeson Hogyan rohanj a vesztedbe című "remekművét" sem, vagy a döbbenetet, amit akkor éreztem, mikor Robert De Nirot kellett hasonló kaliberű filmben látnom... :S

2015. máj. 30. 16:46
 16/16 A kérdező kommentje:

Én ezek közül se a sweenytől, se az ollókezűtől nem voltam elájulva, a Charlie és a csokigyár egy kifejezetten gyenge feldolgozás (alapból nem értem, miért kell régi filmeket újracsinálni), a Cry Baby egyszer nézhető volt nekem. A többi fent említettet nem láttam. Azt a filmjét egyébként nem tartottam rossznak, ahol a maffiózó főnököt játszotta (bocs, ha rosszul mondom).

De rendben, tiszteletben tartom, hogy másoknak tetszik. És hát igen, olyan előfordul, hogy általunk szeretett színészek gagyi filmekben játszanak.

2015. máj. 30. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!