Ti kiket tartotok a legjobb gitárosoknak?
Ahogy Jeff Beck is megmondta Slashről már nem emlékszem teljesen,egyszer olvastam valahol angolul na tehát valami ilyesmit mondott fordítom:
" Van pár jó száma azon kívül nem sok minden. Vegyük le a kalapot róla és már mindjárt nem olyan nagy gitáros mint eddig"
Na ne hogy már kihagytam őket is lol.
Ritchie Blackmore
Uli Jon Roth
Azért slash anastasia száma nem is olyan egész jó. Kb még csak most jutott el oda 25 év után hogy Malmsteen féle lickeket játszik.
Aztán még mire el telik újabb 25 év talán (ha megéli) akkor már Jason Becker féle 2 vagy 3 oktávos Arpeggiokat fog nekünk nyomogatni majd meglátjátok :D
*"nem is olyan egész jó."
úgy értettem hogy egész jó!
Egyébként válaszolva a kérdésedre:
Randy Rhoads
Ritchie Blackmore
Yngwie Malmsteen
Dimebag
Eric Clapton
Jimi Hendrix
Jimmy Page
Tony Iommi
Egyébként fura, mert Page, Clapton (meg persze Cream) és Iommi, Hendrix kívűl egyikük -zenekarát- sem szoktam intenzíven hallgatni... ha zenét akarok hallgatni, akkor mellőzöm őket, ha szólókat, akkor rohanok hozzájuk :D
Tosin Abasi
GUS G.
zakk wylde (régen érdekesebben játszott ma már nem annyira)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!