Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti kiket tartotok a legjobb...

Ti kiket tartotok a legjobb gitárosoknak?

Figyelt kérdés

2015. márc. 19. 22:03
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Ahogy Jeff Beck is megmondta Slashről már nem emlékszem teljesen,egyszer olvastam valahol angolul na tehát valami ilyesmit mondott fordítom:

" Van pár jó száma azon kívül nem sok minden. Vegyük le a kalapot róla és már mindjárt nem olyan nagy gitáros mint eddig"

2015. márc. 20. 19:42
 12/29 anonim ***** válasza:
hehe, Jeff Beck nem hiába nagy király:D
2015. márc. 20. 19:44
 13/29 A kérdező kommentje:

Na ne hogy már kihagytam őket is lol.

Ritchie Blackmore

Uli Jon Roth

2015. márc. 20. 20:02
 14/29 A kérdező kommentje:

Azért slash anastasia száma nem is olyan egész jó. Kb még csak most jutott el oda 25 év után hogy Malmsteen féle lickeket játszik.

Aztán még mire el telik újabb 25 év talán (ha megéli) akkor már Jason Becker féle 2 vagy 3 oktávos Arpeggiokat fog nekünk nyomogatni majd meglátjátok :D

2015. márc. 21. 11:51
 15/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ízlés kérdése ez... én is utálom Slasht, de biztos van akinek átjönnek a szólójai, riffjei... de tény, hogy nem a gitár tudásával lett híres... A G N' R, mint zenekart viszont szeretem, de egyáltalán nem érdemelnek akkora kultuszt, ami körülöttük volt/van. Jah és 13-as válaszolónak: nem azt mondom, hogy nincs igazad, de azért bőven nem hairmetal... legalább ha oltást írsz, ne írj hülyeségeket...
2015. márc. 21. 11:51
 16/29 A kérdező kommentje:

*"nem is olyan egész jó."

úgy értettem hogy egész jó!

2015. márc. 21. 11:52
 17/29 anonim ***** válasza:

Egyébként válaszolva a kérdésedre:

Randy Rhoads

Ritchie Blackmore

Yngwie Malmsteen

Dimebag

Eric Clapton

Jimi Hendrix

Jimmy Page

Tony Iommi

Egyébként fura, mert Page, Clapton (meg persze Cream) és Iommi, Hendrix kívűl egyikük -zenekarát- sem szoktam intenzíven hallgatni... ha zenét akarok hallgatni, akkor mellőzöm őket, ha szólókat, akkor rohanok hozzájuk :D

2015. márc. 21. 12:01
 18/29 anonim ***** válasza:
Jah és Eddie Van Halen kimaradt.
2015. márc. 21. 12:02
 19/29 anonim ***** válasza:
Nézzétek meg Timo Somerst. Fiatal, de szerintem nagyon jól nyomja.
2015. márc. 23. 03:13
 20/29 A kérdező kommentje:

Tosin Abasi

GUS G.

zakk wylde (régen érdekesebben játszott ma már nem annyira)

2015. márc. 23. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!