1/8 anonim válasza:
ugye, téged azért küldtek, hogy reklámozd ezt a trágya zenekart azzal, hogy bedobod a nevét a közösbe? vagy tévedek?
2/8 A kérdező kommentje:
Tévedsz kedves provokátor, magyarország jelenleg legsikeresebb csapata! Nézd meg a hallgatottsági arányokat is. Amúgy nem a kérdésre válaszoltál, máskor értelmezd a kérdést. És a saját véleményed tartsd meg magadnak!
2015. márc. 18. 20:33
3/8 anonim válasza:
oké, nem kérdeztem semmit. replikádból már egyértelműen kiderül, hogy mi a helyzet.
5/8 anonim válasza:
könyörgöm ne hallgassatok ilyeneket
6/8 A kérdező kommentje:
#5: Semmi közöd hozzá ki mit hallgat. Én se és más sem szól bele te mit hallgatsz. Amúgy hányszor írjam már le ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor inkább ne írj ide! Felfogható kérés?!
2015. ápr. 3. 10:40
7/8 anonim válasza:
Tegnap hallottam először őket...Két zene bejött pedig nem vagyok tini se... :))
Apu vedd meg...
Rakpart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!