Ti kiket tartotok a legjobb gitárosoknak?
könnyűzenében: joe pass, wes montgomery, george benson, pat metheny, mike stern, john scofield, oz noy, jimi hendrix, satriani, gary moore, eric clapton, tal farlow, peter bernstein és még rengetegen...
itthonról lászló attila, gyárfás istván, babos gyula, tátrai tibor, birta miklós és ugyancsak jó páran még...
de már előre látom, hogy mindjárt megérkeznek a tinédzserek vagy a zenei ízlést és mindenféle zenei alapismereteket nélkülöző emberkék a tizenkettő-egy-tucat slashükkel, kurt cobainükkel etc.
Jó ízlés.
ezek közül csak a felét ismerem, de a többieket is szeretném meghallgatni hiszen ezért írtam ki ezt a kérdést mert annyi jó gitáros lehet még akiket eddig nem is hallottam és hát ha tud valaki olyat mondani, na meg hogy megosszam másokkal is a kedvenceimet.
itt egy lista kiket tartok fantasztikus gitárosnak ez most ilyen minden stílusból:
Jason Becker
Marty Friedman
Yngwie Malmsteen
Al Di Meola
Guthrie Govan
Allan Holdsworth
Shawn Lane
Joe Pass
Timo Tolkki
Miika Tenkula
Jimmy Page
Paul Gilbert
Steve Vai
Joe Satriani
Jeff Loomis
Gary Moore
David Gilmour
Michael Angelo Batio
Jake E Lee
Randy Rhoads
Tom Morello
Dimebag Darrell
John Petrucci
Buckethead
Tony Macalpine
Vinnie Moore
Eddie Van Halen
Eric Johnson
Sungha Jung
Brian May
John 5
Richie Kotzen
HIZAKI
Takayosi Ohmura
Gentaro
Alapi István
Daczi Zsolt
kivan még...? XD
jó a listád! csapjuk össze kettőnk listáját és kb. megvannak a legjobbak!
itthonról volt már lukács peta? én még őt is beírnám.
Tényleg őt kihagytam na meg még párat is:
Jeff Beck
B. B. King
Chuck Berry
Stevie Ray Vaughan
Neil Young
Carlos Santana
Frank Zappa
Angus Young
Tony Iommi
Johnny Cash
szerintem kifogytam.
hoppá még egy
steve morse:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!