Régebben E környékén ahova sikerült, mostanában Eb-re.
2015. márc. 19. 08:40
2/8 anonim válasza:
Igen,koncerteken eb hangolást hangolnak,egyébként meg lemezeken standard e van általában.Kivétel például a sad but true vagy valamilyen szinten a fade to black,ahol az a 444 hz.
2015. márc. 19. 15:59
3/8 anonim válasza:
a sad but ture és a fade to black sem úgy készült, hogy na most ők 444hz-re teszik az A-t, hanem valamit mákoltak vele a stúdióban. nyílván megvariálták a tempót és nem time stretchiget használtak, aztán elmászott az A.
2015. márc. 19. 16:16
4/8 anonim válasza:
A sad but true az d standard bocs. De egyébként nem hinném hogy stúdióban direkt elcsesznék... A 444 azért jó mert picivel magasabb és érdekesebb mint a megszokott hangolás.
2015. márc. 19. 19:42
5/8 anonim válasza:
sokféle számuk van sokféle hangolással...
a st.anger album pl drop C-ben van , szal szerintem nem kéne kijelenteni semmit hogy ilyen vagy olyan hangolás az övék...
2015. márc. 19. 20:37
6/8 anonim válasza:
"De egyébként nem hinném hogy stúdióban direkt elcsesznék... A 444 azért jó mert picivel magasabb és érdekesebb mint a megszokott hangolás."
nem elcseszés miatt 444 hz, hanem mert ezt dobta ki a gép korrigált tempó után... a nyakamat rá, hogy ez nem koncepció, mert annak teljesen felesleges.
ellenben jó, hogy ezt a stúdióban elcseszést felhoztad, ugyanis a talicskának két lemeze is van, amin teljesen elcseszték a keverést. az and justice for allon szinte végig nem hallható basszusgitár, a st. angeren meg ocsmányul szól a pergő...
2015. márc. 19. 20:45
7/8 anonim válasza:
Matthew pár példát szerettem volna mondani az ellenkezőjére,de azért szerintem az esetek többségében igaz amit írtam.
2015. márc. 19. 20:52
8/8 anonim válasza:
ugyan már ki az aki a St.Anger albumra gondol amikor metallicáról beszélünk?
Az első 5 jelentős albumok majdnem teljesen E standarban volt.
Előben viszont sokszor játszanak D-ben, pl seek and destroyt, ride the lightninget szinte mindig úgy játszák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!