GITÁROSOK. Epiphone 1984 Explorer mellé milyen kombót vegyek otthoni gyakorlásra aminek igazi metallicás hangzása van?
Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 06:37
1/6 A kérdező kommentje:
Ja,és mekkora az ideális otthonra?
2015. márc. 14. 06:40
3/6 anonim válasza:
Ez most így nehéz, mivel igazi metallicás hangzáshoz csöves kell, az viszont nem ideális otthoni gyakorlásra mivel túl hangos... ezért javaslom inkább a tranzisztoros erősítőket, és igazából már 15W is elég lesz.. vehetsz erősebbet is, de hiába lesz 100W úgyis csak minimális hangerőn fogod futtatni...
Másik megoldás lehet, hogy számítógépen keresztül csinálod, oda kell vmilyen hardwere, amihez én személyszerint nem értek, a lényeg hogy nem kötheted egyenesen a gépbe.. aztán vannak olyan programok amik erősítőket szimulálnak, így akármilyen hangzást beállíthatsz. Ez az ember is így csinálja, aztán hallhatod hogy elég durva hangzása van https://www.youtube.com/watch?v=FGM88xkIUvE
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. márc. 15. 07:01
5/6 anonim válasza:
[link] ezzel eleg joo hangzast tudnal kihozni viszont en egyszeruen a multieffektemmel is viszonylag jol megkozelitettem a One clean hangzasat
6/6 anonim válasza:
5. vagyok Ibanez GRX-20 a gitar es Ibanez Ibz-10 a kombom amin csinaltam, ha erdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!