Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mikrol kell megbizonyosodni...

Mikrol kell megbizonyosodni mielott elkezdunk tanulni enekelni?

Figyelt kérdés

A torkom nagyon konnyen osszeszorul, es mikor beszelek is sokkal nagyobb erot kell kifejtsek mint masok, kicsit eroltetve jon ki a hang.

Elmentem az orvos, mert arra gondoltam, hogy esetleg polipom lehet, de megnezte kameraval is es mindent rendben talat, annyit mondott, hogy eleg szaraz a torkom, nedvesebben kene tartani. Kicsit orrhangbol is beszelek, mi lehet a gond ? A kameran mindent rendben talalt. Esetleg valami mas orvosi dolog ? vagy csak a hang kepzesevel lehet a gond ?

2015. febr. 19. 07:50
 1/1 anonim válasza:
Szia! Képzeld el,én 8 éve tanulok magamtól énekelni. Nem orvosi dolog lesz,hanem rossz a beszéd -és énekhang képzésed. Ez amúgy sok embernél így van. Azt tudom neked javasolni,hogy énekelj be hosszasan (enélkül akár tönkre is teheted a hangszáladat és fájhat is tőle a torkod vagy berekedhetsz). Sok időt kell szánni a hangképzésre. Tapasztalataim alapján ennyivel tudlak segíteni...
2015. febr. 20. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!