Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Elutazom. Hogyan tudnék...

Elutazom. Hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy a főbérlő nem lépett be a lakásba, amig távol voltam?

Figyelt kérdés
Valami apró tárgyra gondoltam, ami elmozdul, ha beépnek, de aki belép, annak nem tűnik fel. Hogyan csináljam?

2015. jan. 7. 11:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
az ajtó aljára ragasztasz egy cellux darabot az ajtóra és a küszöbre
2015. jan. 7. 11:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. jan. 7. 11:35
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Akár egy apró cérnaszál is megteszi,amit ajtócsukáskor beteszel az ajtó és a tok közé.De a legtuttibb egy olcsobb kamera.És ha a tulaj is tud róla,hogy felvétel is készül,nemigen fog ott mászkálni.
2015. jan. 7. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Szórj lisztet az előszobába :)
2015. jan. 7. 13:09
 5/13 anonim ***** válasza:
60%
Zárcsere?
2015. jan. 7. 14:26
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

Liszt, zsemlemorzsa, vagy bármilyen por állagú anyag szórása, egyből meglátszik.

Mi anno úgy csuktuk be az ajtót, hogy mikor résnyire volt csak nyitva, mögé csúsztattuk a papucsot. Mikor legközelebb mentünk, a papucs a fal mellett volt...

2015. jan. 9. 20:53
 7/13 anonim válasza:
10%

És akkor most mi van, ha belép???

Nem nézheti meg, hogy rendben van-e a lakás? Hogy nincs-e csőtörés?

2015. jan. 16. 00:48
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es: Nem, nem mehet be a lakásba, ha én nem vagyok ott. Ehhez nincs joga. Ellenőrizni akkor jöjjön, ha én is otthon vagyok. Más kérdés a vészhelyzet, ha mondjuk ég a ház, de most nem erről van szó.
2015. jan. 16. 08:32
 9/13 anonim válasza:
12%

Ja, aztán ha mondjuk lesz egy csőtörés, és nem tudott bemenni, a több száz ezres kárt te fogod kifizetni?? Akkor meg majd szétteszed a kezeid. Én is albérletben lakom, soha nem értettem az ilyen ellenségeskedést, hogy húha "a tulaj nem jöhet be!"

Soha eszembe nem jutott, hogy ne jöhetne be megnézni a lakását. Az ő lakása!! Te még nem láttál csőtörést, mi? Azt tudod, nem szokták előre bejelenteni, az csak úgy jön. Hogy rögtön a rosszindulatot feltételezitek, akkor minek laktok egy olyan embernek a lakásában, akit ennyire utáltok?

2015. jan. 25. 17:51
 10/13 anonim válasza:
11%
Felvilágosítanál, hogy miért ne lenne joga? Megvetted a házát, vagy mi??? Aztán azért lepontozol, mert nem értek egyet veled? Hú de naaaagyon intelligens vagy!
2015. jan. 25. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!