Elutazom. Hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy a főbérlő nem lépett be a lakásba, amig távol voltam?
Liszt, zsemlemorzsa, vagy bármilyen por állagú anyag szórása, egyből meglátszik.
Mi anno úgy csuktuk be az ajtót, hogy mikor résnyire volt csak nyitva, mögé csúsztattuk a papucsot. Mikor legközelebb mentünk, a papucs a fal mellett volt...
És akkor most mi van, ha belép???
Nem nézheti meg, hogy rendben van-e a lakás? Hogy nincs-e csőtörés?
Ja, aztán ha mondjuk lesz egy csőtörés, és nem tudott bemenni, a több száz ezres kárt te fogod kifizetni?? Akkor meg majd szétteszed a kezeid. Én is albérletben lakom, soha nem értettem az ilyen ellenségeskedést, hogy húha "a tulaj nem jöhet be!"
Soha eszembe nem jutott, hogy ne jöhetne be megnézni a lakását. Az ő lakása!! Te még nem láttál csőtörést, mi? Azt tudod, nem szokták előre bejelenteni, az csak úgy jön. Hogy rögtön a rosszindulatot feltételezitek, akkor minek laktok egy olyan embernek a lakásában, akit ennyire utáltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!