Elutazom. Hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy a főbérlő nem lépett be a lakásba, amig távol voltam?
Figyelt kérdés
Valami apró tárgyra gondoltam, ami elmozdul, ha beépnek, de aki belép, annak nem tűnik fel. Hogyan csináljam?2015. jan. 7. 11:06
11/13 A kérdező kommentje:
Te vagy csúúúcs intelligens, ha nem jöttél rá, hogy nem (csak) én pontoztalak le, hanem a nagy többség:)
2015. jan. 25. 20:42
12/13 anonim válasza:
01-25 17:52,
Képzeld, nincs joga hozzá. Ha kiadta bérbe a lakását, akkor abba beletartozik, hogy csak a bérlő engedélyével mehet be. Ezért cserébe kap nem kevés összeget.
13/13 anonim válasza:
" És akkor most mi van, ha belép???
Nem nézheti meg, hogy rendben
van-e a lakás? Hogy nincs-e
csőtörés?"
Én is bemehetek hozzád bármikor? Persze csak meg akarom nezni, nincs-e csőtörés. :-)
Számomra nagyon furcsa aki nem zárcserével kezdi ha új helyre költözik. A bérlő kérdés nélkül zárat cserélhet, joga van hozzá.
Ez papucs meg cérna meg cellux... röhejes nagyon :D
És ezt vajon minden reggel munkaba menet elott beallitjak? Vagy csak nyaralas elott?
Miert nem csereltek zárat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!