Ha egy olcsó klasszikus gitárra drága húrt teszel attól sokat javul a hangminősége?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy MSA C21 gitárom van a hozzá adott 1000 ft os húrokkal és hát nem a legjobb2015. febr. 18. 20:45
11/15 A kérdező kommentje:
Elnézést a rossz megfogalmazásért, reggel írtam a kommentet. Annyit akartam hogy ugye szettben vásároltam a gitárt, és volt hozzá csere húr. A gyári nagyon elkopott ,kicseréltem a pót húrral. Ez a csere húr nem szól valami jól. Annyi lett volna a kérdés hogy ha veszek egy 4000Ft os húrt mennyivel szólna jobban.
2015. febr. 20. 14:08
12/15 anonim válasza:
Valamennyit biztos javít rajta, de nem tudom, annyival jobb-e, mint amennyivel drágább,
13/15 anonim válasza:
Hát szerintem egy húr nem ér meg négyezer forintot.
14/15 anonim válasza:
jah én már lassan 3 éve tolom és 1500 veszem a húrokat..
Kezdőként inkább az olcsóbbat vedd, nem fogsz fellépni sehol hogy a lehető legjobb hangzás kelljen (meg aztán csak azért mert drágább nem biztos hogy jobb is )
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat hasznosak voltak
2015. febr. 20. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!