Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 8-os lány vagyok, jövőre új...

8-os lány vagyok, jövőre új osztályom lesz, kapnék új mobilt (nem drága, nem érintős), milyet kérjek?

Figyelt kérdés

Elromlott a telefonom, ezért kapok másikat, mert jelenleg olyan lepukkant telefonom van, amin van antenna és nem lehet vele sms-t írni.

Kapok egy új telefont, milyet kérjek, hogy ne nézzenek le miatta(sajnos ez is előfordul a mai világban) és ne is lopják el( Újpestről a 8kerbe járok suliba és félek, hogy ha a metrón előveszem, akkor ellopják, mert sajnos egyszer a szemem láttára ellopták az egyik barátomét így nem merném használni az utcán).

Köszönöm a segítséget.

2012. febr. 26. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem már nem is gyártanak analóg billentyűzetest, hanem simán érintőseket csak.szerintem egy csajos android teljesen megfelel neked
2012. febr. 26. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
xperia mini, mini pro teljesen jó lenne
2012. febr. 26. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:

gyártanak még síma billentyűzetes telefont! most pont nem tudok példát mondani de apám élettársa nem rég kapott egy új nokiát

ammi billentyűzetes

2012. febr. 26. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Természetesen vannak még gombos mobilok. Nokiát mindenképp tudom ajánlani, de vannak még ezen kívül is jó kis telók.

Szerintem nézz szét a szolgáltatók kínálatában a neten, biztosan találsz v.mit, ami megtetszik.

2012. febr. 26. 21:34
 5/6 A kérdező kommentje:
kb 30e forint a határ
2012. febr. 27. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:

www.xxlgsm.hu

itt tudsz keresni paraméterek alapján, viszonylag jó áron

2012. febr. 28. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!