8-os lány vagyok, jövőre új osztályom lesz, kapnék új mobilt (nem drága, nem érintős), milyet kérjek?
Elromlott a telefonom, ezért kapok másikat, mert jelenleg olyan lepukkant telefonom van, amin van antenna és nem lehet vele sms-t írni.
Kapok egy új telefont, milyet kérjek, hogy ne nézzenek le miatta(sajnos ez is előfordul a mai világban) és ne is lopják el( Újpestről a 8kerbe járok suliba és félek, hogy ha a metrón előveszem, akkor ellopják, mert sajnos egyszer a szemem láttára ellopták az egyik barátomét így nem merném használni az utcán).
Köszönöm a segítséget.
gyártanak még síma billentyűzetes telefont! most pont nem tudok példát mondani de apám élettársa nem rég kapott egy új nokiát
ammi billentyűzetes
Természetesen vannak még gombos mobilok. Nokiát mindenképp tudom ajánlani, de vannak még ezen kívül is jó kis telók.
Szerintem nézz szét a szolgáltatók kínálatában a neten, biztosan találsz v.mit, ami megtetszik.
www.xxlgsm.hu
itt tudsz keresni paraméterek alapján, viszonylag jó áron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!