Aki Bon Jovit hallgat, az rocker?
Jó, de nyilván egy Skrillexre nem mondanád, hogy rocker, csak mert olyan az életérzése.
Várok más válaszokat.
Rocker szerintem az, aki nagyon erősen kötődik a rock zene műfajához, ezen kívül nem is szeret és nem is hallgat igazán mást. Ez megmutatkozhat öltözködésben, de nem kell feltétlenül megmutatkoznia, ahhoz, hogy valaki rocker legyen.
Van egy osztálytársam aki szereti a Bon Jovit, ezen kívül meg egy csomó pop zenét is (pl. 1D), szóval messze nem mondanám rockernek. Tehát ez az állítás nem igaz.
De pl. én is imádom az Iron Maiden-t, de egy Skillet-re simán rá mondom, hogy közepes, Bon Jovinak meg szerintem konkrétan rengeteg rossz száma van, de ugyanígy az Aerosmithnek, vagy a GnR-nak is rengeteg szörnyű dala van, szóval én sem vagyok rocker, pedig szeretek egy rockbandát, sőt a valóságban sokkal többet.
Aki azt írta, hogy életérzés, azzal azért nem értek egyet, mert a rocknak százféle alműfaja van, ezért nem keverném bele a gondolati meg érzésvilági részt, mert egy punk rockernek ugyan általában van bőven mindkettőből, de egy hard rocker, vagy grunger meg már megint teljesen másmilyen, és nekik is általában van mindkettőből. Plusz még vannak olyan műfajok, ahol általában nem köteleződnek el annyira az emberek, így sem a gondolkodásmódjukban, sem az öltözködésükben, sem az érzésvilágukban nincs semmilyen jellegzetes elköteleződés, ilyenek pl. a progresszív műfajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!