Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Aki Bon Jovit hallgat, az rocker?

Aki Bon Jovit hallgat, az rocker?

Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 23:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól lesz valaki rocker hogy mit hallgat de részt vehet benne, aztán ez inkább afféle életérzés, ami külsőleg és belsőleg is megmutatkozhat
2015. febr. 18. 04:45
 2/10 A kérdező kommentje:

Jó, de nyilván egy Skrillexre nem mondanád, hogy rocker, csak mert olyan az életérzése.

Várok más válaszokat.

2015. febr. 18. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól senki nem lesz Rocker hogy meghalgat egy rock-számot
2015. febr. 22. 15:42
 4/10 A kérdező kommentje:
De ki mondta, hogy 1 dalt? Én egy együttest említettem.
2015. febr. 22. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Rocker szerintem az, aki nagyon erősen kötődik a rock zene műfajához, ezen kívül nem is szeret és nem is hallgat igazán mást. Ez megmutatkozhat öltözködésben, de nem kell feltétlenül megmutatkoznia, ahhoz, hogy valaki rocker legyen.

Van egy osztálytársam aki szereti a Bon Jovit, ezen kívül meg egy csomó pop zenét is (pl. 1D), szóval messze nem mondanám rockernek. Tehát ez az állítás nem igaz.

De pl. én is imádom az Iron Maiden-t, de egy Skillet-re simán rá mondom, hogy közepes, Bon Jovinak meg szerintem konkrétan rengeteg rossz száma van, de ugyanígy az Aerosmithnek, vagy a GnR-nak is rengeteg szörnyű dala van, szóval én sem vagyok rocker, pedig szeretek egy rockbandát, sőt a valóságban sokkal többet.

Aki azt írta, hogy életérzés, azzal azért nem értek egyet, mert a rocknak százféle alműfaja van, ezért nem keverném bele a gondolati meg érzésvilági részt, mert egy punk rockernek ugyan általában van bőven mindkettőből, de egy hard rocker, vagy grunger meg már megint teljesen másmilyen, és nekik is általában van mindkettőből. Plusz még vannak olyan műfajok, ahol általában nem köteleződnek el annyira az emberek, így sem a gondolkodásmódjukban, sem az öltözködésükben, sem az érzésvilágukban nincs semmilyen jellegzetes elköteleződés, ilyenek pl. a progresszív műfajok.

2015. febr. 26. 02:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. "Rocker szerintem az, aki nagyon erősen kötődik a rock zene műfajához, ezen kívül nem is szeret és nem is hallgat igazán mást. " Ezzel nem teljesen értek egyet, ha az arányok megvannak.
2015. febr. 26. 23:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem is hallgat igazán mást - Ezt úgy értem hogy néhány nem rock számra ha azt mondja, hogy jó, meg elhallgatja attól még rocker. Ja, csak az arányok durvább eltolódásánál merül fel, hogy lehet az illető nem is igazán rocker, ami szerintem nem baj, sőt :D.
2015. febr. 27. 11:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Persze nem baj, ha valaki nem rocker. Szerintem ha valaki hallgat mondjuk popzenészeket is,az nem baj, ha pl. 3 popzenészt szeret, és 1000 másik rockert.
2015. febr. 28. 09:05
 9/10 anonim ***** válasza:
40%
Csak rock és metál zene!! Ha annyira kötődsz hozzá akkor csak azt hallgatod. De ehhez az "érzés" a legfontosabb és nem az hogy hány rockbandát hallgatsz.. lehet az 1 is.. ha ízig-vérig odavagy érte :)
2015. márc. 2. 19:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet. Apámat is szeretem azért mert anyámhoz is kötődöm.... De térjünk vissza az eredeti kérdéshez.
2015. márc. 2. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!